Smart Pad: Tablet PC ή κινητό τηλέφωνο;

Tablet PC, eBook reader, κινητό τηλέφωνο και πλοηγός. Το ΖΤΕ V9 Pad είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, που θα ικανοποιήσει όσους αναζητούν μία εύχρηστη συσκευή για επικοινωνία και ψυχαγωγία.
Smart Pad: Tablet PC ή κινητό τηλέφωνο;
του Πάρη Καπράλου 

Τα tablets προσπαθούν να ξελογιάσουν αυτό το χειμώνα τους χρήστες και η Cosmote αποφάσισε να παίξει δυνατά σε αυτό τον τομέα υιοθετώντας για τους χρήστες της το ZTE Smart Pad V9 , ένα "άξιο τέκνο" της νέας αυτής κατηγορίας συσκευών...

Το ΖΤΕ V9 Pad είναι ένα tablet που δίνει έμφαση στη μάλλον χαμηλή για την κατηγορία του τιμή, χωρίς αυτό να του στερεί την ποιότητα ή την ποικιλία χαρακτηριστικών. Με οθόνη αφής 7" και λειτουργικό σύστημα Android 2.1, το νέο μοντέλο αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν μία οικονομική, εύχρηστη και ελαφριά -στα 400 γραμ.- συσκευή για να σερφάρουν στο internet, να κάνουν social networking και να απολαμβάνουν μουσική, ταινίες και παιχνίδια τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε κίνηση. Αν και η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι σε θέση κατά 100% να αντικαταστήσει τις λειτουργίες ενός καλού netbook, προσφέρει σε επίπεδο απλής χρήσης παρόμοιες δυνατότητες, ενώ παράλληλα είναι ένα καλό κινητό τηλέφωνο.

Το ΖΤΕ V9 Pad είναι ένας μικρός υπολογιστής στο μέγεθος organizer που προσφέρει γρήγορες ταχύτητες 3G (έως 7,2Mbps Download / 5,76Mbps Upload) και υποστήριξη Wi-Fi. Με μικρό βάρος και λεπτή σχεδίαση είναι εύκολο στην μεταφορά, ενώ η μεγάλη οθόνη είναι σχεδιασμένη για λειτουργία ακόμα και με το ένα χέρι. Επιπλέον, το ZTE V9 Pad μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν eBook, να τραβήξει φωτογραφίες (έχει κάμερα 3MP) και βίντεο, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από χιλιάδες εφαρμογές του Αndroid Market εφαρμογές και παιχνίδια που επιθυμεί. Παράλληλα, μπορείτε να πλοηγηθείτε με άμεση πρόσβαση στους χάρτες Google Maps με οδηγίες για οποιοδήποτε σημείο κόσμου. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικό χάρτη, δορυφορικές φωτογραφίες και λειτουργία "Street View".

Εξάλλου, με την πρoεγκατεστημένη εφαρμογή "Document To Gο" μπορείτε να προβάλλετε αρχεία PDF και όλα τα έγγραφα Office (Word, Excel, Powerpoint) στη κανονική τους μορφή. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της συσκευής σας επιτρέπουν μάλιστα τη χρήση του ως τηλέφωνο, ενώ κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία, ιδίως αν συνδυάσετε τη χρήση αυτή με κάποιο handsfree ή bluetooth ακουστικό. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις μέσω είτε του ενσωματωμένου μεγαφώνου είτε ακουστικού Bluetooth και διατηρείστε τα χέρια σας ελεύθερα για άλλες εργασίες (SMS, MMS, e-mail, χειρισμό εγγράφων, κ.α.).

Εκτός από τη συνδεσιμότητα που θα σας προσφέρει η Cosmote στο κοινό “πακέτο” της συσκευής με κάποια σύνδεση, η συσκευή έχει τη δυνατότητα σύνδεσης και με Wi-Fi και Bluetooth με δίκτυα και άλλες συσκευές, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος δεδομένων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 32 GB με τη χρήση καρτών SD.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του ZTE Smart Pad V9 χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος της Cosmote είναι 350 ευρώ, αλλά, υπολογίστε ότι η τιμή αυτή μπορεί να μειωθεί σημαντικά με την προμήθεια κάποιου συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας από την Cosmote που κατά αποκλειστικότητα διαθέτει τη συσκευή στα καταστήματα της στην Ελλάδα. Η συσκευή διατίθεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v