Nokia X6: Το smartphone έγινε διασκεδαστικό

Εντυπωσιακή εμφάνιση, προηγμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας, εξαιρετική συνδεσιμότητα και μικρές διαστάσεις. Το νέο Nokia X6 τα έχει όλα... και σε πολύ καλή τιμή.
Nokia X6: Το smartphone έγινε διασκεδαστικό
του Πάρη Καπράλου

Αδιαμφισβήτητα το Nokia Χ6 είναι ένα από τα καλύτερα σε επίπεδο design και λειτουργικότητας κινητά που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Αν και το τηλέφωνο κατατάσσεται στην κατηγορία των ψυχαγωγικών συσκευών, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός smartphone που θα χρησιμεύσουν στον καθένα, γιατί -μη γελιόμαστε- κανείς δεν χρησιμοποιεί ένα κινητό γεμάτο δυνατότητες μονάχα για δουλειά και καθόλου για ψυχαγωγία.

Η οθόνη αφής με 16 εκατομμύρια χρώματα, οι προηγμένες λειτουργίες αναπαραγωγής media και ενσωματωμένο WiFi, για δυνατότητα σύνδεσης στα αγαπημένα σας site κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το MySpace, και οι multimedia δυνατότητες λήψης -όπως η εγγραφή βίντεο στα 30 fps με την κάμερα 5 Mpixel που διαθέτει οπτικά μέρη Carl Zeiss, και η δυνατότητα να μιξάρετε τη μουσική που σας αρέσει και να πραγματοποιήσετε αποστολή των ταινιών σας στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης, είναι μερικά από τα πολλά και ποικίλα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η οθόνη αφής 3,2 ιντσών είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αντιχαρακτικό υλικό, ενώ η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 16 GB για να σας παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τη μουσική συλλογή σας, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα δεδομένα σας. Επιπλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη τραγουδιών από το κατάστημα μουσικής της Nokia, όπως επίσης παιχνίδια και εφαρμογές από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ovi της εταιρείας.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές μέσω bluetooth και με δίκτυα WiFi, ενώ μπορεί να γίνεται ραδιόφωνο, με δυνατότητα παρουσίασης RDS ροής ακόμη και χωρίς της σύνδεση του hands-free. Παράλληλα η νέα σας συσκευή δεν θα σας αφήσει να χάσετε τον δρόμο σας, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο A-GPS, ενώ θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού το τηλέφωνο είναι Quad band και “συνεννοείται” με κάθε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Οι διαστάσεις της συσκευής -αν λάβει κανείς υπ' όψη του τη διαγώνιο της οθόνης και τις λειτουργίες του- είναι εξαιρετικά περιορισμένες: 11 x 5 x 1,3 και το βάρος του 122 γραμμάρια. Η κατασκευάστρια υπόσχεται χρόνο αναμονής 400 ωρών και χρόνο ομιλίας 8 ωρών.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) της συσκευής είναι μόλις 300 ευρώ, ενώ αυτή συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v