Lexmark Platinum Pro 905: Γραφείο από μόνο του

Φαξ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό και scanner. Έτσι είναι όλα τα σύγχρονα πολυμηχανήματα. Ο Platinum Pro της Lexmark, όμως, ξεχωρίζει για τις άριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας, την "πράσινη" λογική και την εξαιρετική ευκολία στη χρήση του.
Lexmark Platinum Pro 905: Γραφείο από μόνο του
του Πάρη Καπράλου

Ένα εξαιρετικά στιβαρό μηχάνημα παρουσίασε πρόσφατα η Lexmark, ίσως το καλύτερο σε σχέση τιμής - επιδόσεων της εταιρείας για γραφεία και μικρές επιχειρήσεις. Πρόκειται για ένα inkjet πολυμηχάνημα με laser, αρετές ποιότητας, και μεγάλο εύρος λειτουργικότητας, το οποίο αξίζει να εξετάσετε εν όψει της νέας επιχειρηματικής σεζόν.

Το Pro 905 σας παρέχει 4-σε-1 λειτουργίες για αποστολή φαξ, εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων, ενώ περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης, είτε ενσύρματα μέσω Ethernet ή ασύρματα με τεχνολογία Wi-Fi (802.11 b/g/n) για ευέλικτες εκτυπώσεις χωρίς καλώδια.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί από τον κατασκευαστή και στο θέμα της ευχρηστίας. Έτσι, η έγχρωμη οθόνη αφής LCD 4,3" που ενσωματώνει η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα προεπισκόπησης φωτογραφιών, άμεσης πρόσβασης στις λειτουργίες του μηχανήματος, και λειτουργίας εκτύπωσης ακόμη και χωρίς της χρήση υπολογιστή, μέσω του ενσωματωμένου card reader.

Η εκτύπωση με ταχύτητες που αγγίζουν τις 33 σελ./λεπτό σε μονόχρωμη και τις 30 σελ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, αλλά και η δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης για εξοικονόμηση χαρτιού και μελανιού, η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων κειμένων και φωτογραφιών σε γρήγορες ταχύτητες με τον ενσωματωμένο αυτόματο τροφοδότη (ADF) 50 σελίδων και αυτή της επεξεργασίας κατευθείαν στον υπολογιστή με την λειτουργία σάρωσης με ανάλυση 2400x1200 dpi, είναι μόνο μερικές από τις ποιοτικές δυνατότητες της συσκευής.

Ακόμη μπορείτε να αποστείλετε, αλλά και να λάβετε φαξ σε ταχύτητες 33,6 kbps, με αναγνώριση κλήσεων και δυνατότητα αποθήκευσης έως και 99 αριθμών.

Σε επίπεδο ευκολίας συνδεσιμότητας η συσκευή είναι από τις πιο “εύκολες” που κυκλοφορούν. Μπορείτε απλά να την συνδέσετε στον υπολογιστή σας σε μια ελεύθερη θύρα USB (καλύτερα η σύνδεση να είναι απευθείας σε μια διαθέσιμη θύρα του υπολογιστή και όχι σε ένα USB hub) ή να την εγκαταστήστε στο δίκτυό σας ενσύρματα μέσω της υποδοχής Fast Ethernet ή ασύρματα με το ενσωματωμένο WiFi 802.11n.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και η ενδεικτική τιμή λιανικής της συμπεριλαμβανομένου φόρου είναι 360 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή προικοδοτείται με 5 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v