Διαγωνισμός Sony (νο. 2): Περισσότερα καταπληκτικά δώρα

Ένα εντυπωσιακό ξυπνητήρι-βάση iPod και μία ψηφιακή κορνίζα και εκτυπωτής δύο σε ένα είναι τα επόμενα δώρα της Sony που προσφέρει για δύο τυχερούς αναγνώστες το In2life. Διεκδικήστε τα δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Διαγωνισμός Sony (νο. 2): Περισσότερα καταπληκτικά δώρα
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν τα δώρα της Sony είναι οι Ζαχαρίας Δερβίσης και Κάτια Νικολαΐδη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.



Μάθετε περισσότερα για τα δύο δώρα της Sony

Sony ICF-C1iPMK2 ξυπνητήρι – βάση για iPod
Ξυπνήστε με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών. Αυτή η υποδοχή σύνδεσης iPod® διαθέτει ραδιόφωνο AM/FM και τηλεχειριστήριο για πλήρη έλεγχο του iPod, ενώ εκπέμπει μέσω στερεοφωνικού ηχείου. Λειτουργεί και σαν βάση iPhone για αναπαραγωγή και φόρτιση. Στα τεχνικά της χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν: Ισχυρά ηχεία 3W+3W. Ήχος εισόδου x 1. Αναπαραγωγή ξυπνητηριού iPod / Ραδιόφωνο / Κουδούνισμα. Ασύρματο τηλεχειριστήριο με πλήρη έλεγχο μενού iPod.


Sony DPP-F700 Κορνίζα ψηφιακής φωτογραφίας / εκτυπωτής τύπου "Combi"

Προβάλετε τις φωτογραφίες σας με στυλ, δημιουργήστε όμορφες εκτυπώσεις που διαρκούν μέσα από διασκεδαστικές, δημιουργικές επιλογές εκτύπωσης. Έτσι σας παρέχονται περισσότεροι τρόποι για να χαρείτε τις αναμνήσεις σας. Πρόκειται για μία νέας γενιάς κορνίζα ψηφιακής φωτογραφίας και εκτυπωτή τύπου 'combi' με υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD και επιλογή λειτουργιών προβολής. Η υψηλής ταχύτητας εκτύπωση σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη στιγμή ακόμα περισσότερο.

Δεν αξίζουν ειδική μεταχείριση οι αναμνήσεις σας; Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές παρουσίασης φωτογραφιών, κάποια είναι κατάλληλη για τη συλλογή σας. Για ακόμα περισσότερη ποικιλία υπάρχει επιλογή σε εντυπωσιακές προβολές ρολογιού και ημερολογίου. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε Η/Υ ή ειδικές ικανότητες για υπέροχες εκτυπώσεις των ψηφιακών σας φωτογραφιών. Τοποθετήστε την κάρτα μνήμης στη μηχανή και απολαύστε μοναδικές εκτυπώσεις που διαρκούν χρόνια.

Ποιος θέλει να ταλαιπωρείται όταν δουλεύει ή ξεκουράζεται; Με το τηλεχειριστήριο επιλέγετε λειτουργίες προβολής διαφανειών καθώς και άλλες λειτουργίες κορνίζας φωτογραφιών, χωρίς να σηκώνεστε. Ακόμα, με περισσότερη μνήμη στην κορνίζα ψηφιακής φωτογραφίας, υπάρχει ακόμα περισσότερος χώρος για φωτογραφίες. Ο χώρος μνήμης σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε μέχρι 4000 φωτογραφίες (ανάλογα από το μοντέλο) – αρκετές για μια ζωή αναμνήσεων.

Τέλος, επειδή το φλας προκαλεί τα λεγόμενα "κόκκινα μάτια" που καταστρέφουν τις οικογενειακές και όχι μόνο φωτογραφίες, η λειτουργία Auto Touch-up διορθώνει τα κόκκινα μάτια με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v