Διαγωνισμός Sony: Κερδίστε μοναδικά δώρα

Ένα εκπληκτικό usb mp3 walkman και ένας σούπερ χρηστικός εκτυπωτής ψηφιακών φωτογραφιών, προσφορά από την Sony, περιμένουν να γίνουν δικά σας αν δηλώσετε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό του In2life.
Διαγωνισμός Sony: Κερδίστε μοναδικά δώρα
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν ένα Sony B152 WALKMAN® USB mp3 και έναν εκτυπωτή ψηφιακών φωτογραφιών FP67 είναι αντίστοιχα οι:
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ και ΛΑΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Mείνετε online γιατί σε λίγο ακολουθεί δεύτερος διαγωνισμός με νέα δώρα από την Sony!


Η νέα σεζόν ξεκίνησε, έχουμε πλέον επιστρέψει όλοι σε γραφεία – θρανία και έδρανα και η ζωή δείχνει να βρίσκει τους κανονικούς της ρυθμούς. Η Sony, όμως, δε μας αφήνει να πλήξουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας και προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του In2life δώρα που υπόσχονται να δώσουν στη ζωή τους ρυθμό και χρώμα! (Ο διαγωνισμός θα εξελίσσεται για δύο συνεχόμενες εβδομάδες, με διαφορετικά δώρα την κάθε μία).

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε είτε ένα Sony B152 WALKMAN® USB mp3, που θα σας κρατά συντροφιά στις διαδρομές σας προς το σχολείο ή την δουλειά, είτε έναν εκτυπωτή ψηφιακών φωτογραφιών FP67, για να τυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αν προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο από τα δύο δώρα, γράψτε στην θέση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ της Φόρμας Διαγωνισμού είτε Walkman είτε Εκτυπωτής. Μείνετε online μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δύο τυχερών.

Μάθετε περισσότερα για τα δύο δώρα της Sony

Sony B152 Συσκευή WALKMAN® USB mp3

Πάρτε τη μουσική μαζί σας το πάρκο ή στο δρόμο με αυτό το Walkman® εξαιρετικού ήχου με πλούσια μπάσα και περιστροφικό ρυθμιστικό Jog Dial™ για εύκολο χειρισμό. Το Walkman® της σειράς Β είναι εύκολο στη σύνδεση, φορτώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ακούστε τα σε εκπληκτικό ήχο - όλα μέσω USB. Η τεχνολογία αναζήτησης τραγουδιών ZAPPIN™ σας βοηθά να βρείτε κομμάτια και με τη γρήγορη φόρτιση είστε έτοιμοι να φύγετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ακόμα, με την εύκολη μεταφορά βίντεο και μουσικής σε WALKMAN® μέσω μεταφοράς και απόθεσης, θα έχετε όλα τα αρχεία στα χέρια σας σε δευτερόλεπτα: Χρήση Windows Media® Player 11®, iTunes® ή Windows Explorer για διαχείριση λιστών αναπαραγωγής και μεταφορά αρχείων χωρίς προβλήματα. Απλά μεταφέρετε, αποθέστε, χαλαρώστε και απολαύστε.

Sony FP67 εκτυπωτής ψηφιακών φωτογραφιών
Μικρός και κομψός εκτυπωτής φωτογραφιών με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αξιοποιήστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με την αυτόματη διόρθωση εικόνων για υπέροχα αποτελέσματα. Είναι συμπαγής, εύχρηστος, με οθόνη LCD 2,4''. Προσφέρει υψηλής ταχύτητας εκτύπωση χωρίς Η/Υ με λειτουργίες όπως η Auto Touch-Up, η οποία διορθώνει τα κόκκινα μάτια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δεν χρειάζεστε Η/Υ ή ειδικές ικανότητες για υπέροχες εκτυπώσεις των ψηφιακών σας φωτογραφιών. Τοποθετήστε την κάρτα μνήμης στη μηχανή και απολαύστε μοναδικές εκτυπώσεις που διαρκούν χρόνια. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης έκθεσης ρυθμίζει τη φωτεινότητα των φωτογραφιών για πιο φυσικά αποτελέσματα. Είναι αυτόματη και πιο εύκολη από την αντίστοιχη κάποιου ειδικού προγράμματος υπολογιστή.

Άλλωστε, οι υπέροχες εκτυπώσεις είναι μόνο η αρχή. Δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ημερολόγια με φωτογραφίες επιλέγοντας από πλήθος κομψών προτύπων. Επιλέξτε ένα στυλ, μια φωτογραφία και απλά εκτυπώστε. Τα τέλεια προσωπικά δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v