JBL on Time 200iD: Θέση ισχύος για το iPod σας

Μην αποχωριστείτε την αγαπημένη σας μουσική από το iPod τώρα που επιστρέψατε από τις διακοπές. Τοποθετήστε το πάνω στο JBL on Time με τα δυνατά ηχεία και… μοιραστείτε την με τους φίλους ή τους συναδέλφους σας.
JBL on Time 200iD: Θέση ισχύος για το iPod σας
του Πάρη Καπράλου

Αγοράσατε το νέο σας iPod λίγο πριν φύγετε για διακοπές και πραγματικά, οι δυνατότητές του σας έχουν μαγέψει. Μήπως όμως λείπει κάτι που θα συμπληρώσει την καθημερινή μουσική σας εμπειρία τώρα που φθινοπώριασε και επιστρέψατε οριστικά στο σπίτι και το γραφείο;

Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη μουσική εμπειρία είναι αυτή που μοιραζόμαστε με τους άλλους. Μήπως η αγαπημένη μας μουσική δεν “επενδύει” τις καλύτερες στιγμές μας και δεν δημιουργεί συχνά τη καταλληλότερη ατμόσφαιρα; Η αγορά ενός iPod σας εξασφαλίζει να μην αποχωρίζεστε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά δε μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα να τη μοιραστείτε άνετα και εύκολα. Το JBL on Time 200iD από την άλλη, όπως δηλώνει και το όνομά του, φτάνει “πάνω στην ώρα” για να σας συνδράμει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Το On Time 200iD της JBL είναι ένα νέο σετ ηχείων υψηλών επιδόσεων με docking station για iPod, πράγμα που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPod στο κέντρο της συσκευής πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη θύρα και να πατήσετε το Play. Το σετ διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη που προβάλλει την ώρα και σας ενημερώνει για τη λειτουργία του και με ραδιόφωνο FM/ΑΜ θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη μουσική ψυχαγωγία. Στο επάνω μέρος του είναι τοποθετημένα τα πλήκτρα ρυθμίσεων και επιλογών που θα σας διευκολύνουν σε κάθε περίπτωση, ενώ παράλληλα είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής ήχου CD/Mp3 player μέσω της σύνδεσης stereo mini jack 3,5mm.

Η συνολική ισχύς του συστήματος ηχείων είναι 25 Watt, παρόλα αυτά ο ήχος είναι ποιοτικός, η απόκριση 70 Hz - 20 Khz, ενώ η συσκευή είναι συμβατή και με άλλες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής mp3.

Εξάλλου, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια συσκευή με όμορφο design. Το βάρος του σετ είναι μικρότερο από 800 γραμμάρια και οι διαστάσεις του 14,5 x 28,5 x 7 εκατοστά, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για μεταφορά στις μετακινήσεις σας όσο και για διακριτική τοποθέτηση στο γραφείο σας.

Το σετ είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι της ενδεικτικής τιμής λιανικής με φόρο των 200 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v