iStorm: Το μήλο «έπεσε» στο κέντρο της Αθήνας

Στις 2 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των gadget το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στην Αθήνα. Το in2life το επισκέφτηκε και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.
iStorm: Το μήλο «έπεσε» στο κέντρο της Αθήνας
Κάτι καινούριο συμβαίνει στην πλατεία του Κολωνακίου. Ο όμιλος της info-quest έστησε με φροντίδα ένα μέρος που αναμένεται να γίνει στέκι για όσους αγαπάνε τα iPhones, τα Mac και τα iPod. Τα περισσότερα δημοφιλή προϊόντα της Apple εξασφαλίστηκαν, ορισμένα μάλιστα αποκλειστικά, και γέμισαν το κατάστημα iStorm, μια «βροχή» από εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, που πάνε πακέτο με την εκπαίδευση των πελατών.

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του καταστήματος θα βρίσκετε από εδώ και πέρα όλους τους υπολογιστές, smartphones, αξεσουάρ, και ενδιαφέροντα gadgets της Apple, έχοντας την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε, να τα δοκιμάσετε, και να ενημερωθείτε από τους ειδικούς του προσωπικού. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα βρείτε αρκετούς λόγους να αφεθείτε στην έλξη των design ηχείων και κονσόλων που θα διατίθενται και θα «δίνουν τον ρυθμό» στην νέα καταναλωτική εμπειρία.

Στον πρώτο όροφο, σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών Apple Stores, έχει δημιουργηθεί μια αίθουσα εκπαίδευσης, που περιμένει για να σας κάνει «ξεφτέρια» στη χρήση των προϊόντων που θα αγοράσετε. Ενημερωτικές παρουσιάσεις από προτζέκτορα και σεμινάρια σε επαγγελματικά MacBooks θα σας λύσουν κάθε απορία για τη λειτουργία όσων από τα «καλούδια» του καταστήματος βάλατε στο μάτι. Τα σεμινάρια θα διατίθενται δωρεάν ή με χρέωση, ανάλογα το αντικείμενο.

Η φιλοσοφία του iStorm βασίζεται στη φιλική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, στην εξοικείωση του πελάτη με τα προϊόντα, και στην εξασφάλιση αποκλειστικών «αφίξεων» της εταιρίας. Το iPhone 4, το τελευταίο «μήλον της έριδος» έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, και το φιλικό προσωπικό του iStorm μας διαβεβαιώνει ότι οι φήμες για τα προβλήματα της συσκευής που σημειώθηκαν στην Αμερική δεν ισχύουν για την Ευρώπη.

Επομένως, όσοι πιστοί των προϊόντων Apple, σε λίγες μέρες θα έχετε άλλον έναν λόγο να περνάτε από την πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Κολωνάκι και να ξημεροβραδιάζεστε πάνω από τα λευκά αστραφτερά «μηλαράκια». Οι υπεύθυνοι του iStorm υπόσχονται άλλωστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v