ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Asus MPEG4 ΤV tunner: Φορητή ψυχαγωγία με 60 ευρώ

Τις ανάγκες της φορητής τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής ψυχαγωγίας έρχεται να λύσει η νέα κάρτα USB MPEG4 TV tunner της Asus, η οποία συνδέεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε φορητό Η/Υ.

του Πάρη Καπράλου

Οι μεγαλύτεροι από τους αναγνώστες μας ίσως θυμούνται τις μικρές -ιαπωνικής προέλευσης συνήθως- φορητές τηλεοράσεις των τελευταίων ετών της δεκαετίας του ’80 που έκαναν την εμφάνισή τους στην αθηναϊκή αγορά, αρχικά ως εποχιακό είδος της Άνοιξης προς το καλοκαίρι και εν συνεχεία όλον τον χρόνο, σε καταστήματα με περίεργες συσκευές και gadgets...

Η ανάγκη για τις συσκευές αυτές ήταν παρούσα –ποιος από μας δεν θέλησε κάποια στιγμή να δει ματς σε παραλία, άλλωστε; Απλώς στην εποχή του φορητού που ζούμε δεν θα μπορούσε η λύση να παραμείνει στην απλοϊκή μικροσκοπική συσκευή τηλεόρασης με μπαταρία, η οποία ως εφεύρεση συμπληρώνει 25 χρόνια. Αποτέλεσμα και απάντηση σε πολλές ανάγκες φορητής ψυχαγωγίας είναι μία «κάρτα» USB για φορητό υπολογιστή που τον μετατρέπει σε εργαλείο ψυχαγωγίας. Ραδιόφωνο και τηλεόραση -και μάλιστα υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα λήψης σήματος ψηφιακής πλατφόρμας DVB-T MPEG4- το νέο MPEG4 ΤV tunner της Αsus σας επιτρέπει να μετατρέψετε κάθε φορητό ή σταθερό Η/Υ σε κέντρο ψυχαγωγίας.

Το νέο μοντέλο διακρίνεται για το μικρό του μέγεθος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας, και για τις πρακτικές λειτουργίες Personal Video Recording, όπως προγραμματισμό εγγραφών, EPG εγγραφές καθώς και Teletext. Παράλληλα, περιλαμβάνει δέκτη FM Radio, τηλεχειριστήριο και σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας MP3, DVD, RSS news feeds καθώς και παγκόσμιο μετεωρολογικό δελτίο καιρού.

Η κάρτα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά κι έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 60 ευρώ, ενώ συνοδεύεται και από δύο χρόνια εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v