LG Mini GD880: Απλά και αποτελεσματικά

Χωρίς να υστερεί σε λειτουργίες και δυνατότητες συγκριτικά με άλλα, αλλά με επαρκώς λιτή σχεδίαση εξωτερικά και στην χρήση, το νέο smartphone της LG ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή.
LG Mini GD880: Απλά και αποτελεσματικά
του Πάρη Καπράλου

Απευθυνόμενο βασικά σε όσους βρίσκουν τα smartphones χρήσιμα αλλά πολύ ογκώδη και αναζητούν μια πιο minimal συσκευή, το LG Mini GD880 προσφέρει ικανοποιητική λειτουργικότητα, σε σχετικά χαμηλή τιμή.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών με ανάλυση 480x854 pixels, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος (μόλις 99g) χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη. Στη μπροστινή πλευρά δεσπόζει η οθόνη αφής χωρίς να υπάρχουν άλλα πλήκτρα, αναδεικνύοντας τη λιτή και απέριττη «προσωπικότητα» του LG Mini. Επίσης, οι έντονες μεταλλικές πινελιές στις πλαϊνές επιφάνειες, αγκαλιάζουν το κινητό τηλέφωνο προσδίδοντας κομψότητα στην εμφάνιση αλλά και εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Σε επίπεδο χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών ακόμη και ο πλέον απαιτητικός χρήστης θα μείνει ικανοποιημένος: 3G και HSDPA, ή εναλλακτικά πλοήγηση μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi, σε συνάρτηση με τον νέο Phantom Browser με συμβατότητα HTML-5, κάνουν οποιαδήποτε απαιτητική εργασία στο internet «παιχνιδάκι».

Ο Phantom Browser είναι απόλυτα συμβατός με τα πιο δημοφιλή websites, ενώ μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα μέχρι 10 «ανοιχτά» παράθυρα. Με τον νέο Phantom Browser το LG Mini υποστηρίζει τις περισσότερες υπηρεσίες του Google, όπως τα Gmail, Google Maps και άλλα, με την ίδια λειτουργικότητα και ταχύτητα όπως ένας κανονικός Η/Υ, ενώ η υποστήριξη του JavaScript και του Flash, εξασφαλίζει κορυφαία αναπαραγωγή βίντεο από ιστοσελίδες όπως το YouTube. Επιπλέον, οι λάτρεις του Facebook και του Twitter μπορούν να στέλνουν άμεσα ενημερώσεις και updates στους φίλους τους μέσω του φιλικού μενού πλοήγησης του τηλεφώνου.

Εξάλλου, η κάμερα των 5.0 Megapixels με αυτόματη εστίαση και λειτουργία ανίχνευσης χαμόγελου, καθώς επίσης ο δέκτης A-GPS με geo-tagging και περεταίρω δυνατότητες σχεδιασμού αγαπημένων διαδρομών και αποθήκευσή τους θα λύσει τα χέρια σε καθέναν που θα εμπιστευτεί τη συσκευή.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην τελική ενδεικτική τιμή -με φόρο- των 345 ευρώ και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.

Δείτε βιντεο-παρουσίαση του LG Mini GD 880
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v