Apple iPod Classic Black160GB: Όλο το πάρτι στην τσέπη σας

Μεταφορά και αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών είναι κάποιες μόνο από τις δυνατότητές του νέου iPod της Apple, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει χιλιάδες αρχεία και αρκετά μικρό για να χωρέσει… στην τσέπη σας.
Apple iPod Classic Black160GB: Όλο το πάρτι στην τσέπη σας
του Πάρη Καπράλου

Πάρτε μαζί σας όλη τη μουσική του πάρτι σε μία συσκευή, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από χρήση walkman μέχρι επαγγελματική για DJ.

Το iPod 160GB classic είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς iPod και η μοναδική λύση με ανάλογη χωρητικότητα. Η συσκευή μπορεί να αναπαράγει με χαρακτηριστική άνεση μουσική, βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και να χρησιμεύσει για τη μεταφορά αρχείων που δε μπορεί να προβάλλει, όπως αρχεία δεδομένων από υπολογιστή σε υπολογιστή.

Υποστηρίζοντας μία μεγάλη ποικιλία από αρχεία ήχου (AAC, AIFF, Apple Lossless, MP3, VBR, WAV, κ.α) μπορεί να αναπαράγει οποιασδήποτε μορφής βίντεο και φωτογραφίες και να συνδέεται μέσω Dock adapter με ποικιλία συσκευών. Παράλληλα στη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB για σύνδεση με τον υπολογιστή σας. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η μπαταρία της συσκευής μπορεί να υποστηρίξει 36 ώρες αυτόνομης αναπαραγωγής μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών (σε μορφές BMP, GIF, JPEG MOV, MPEG-4, TIFF, WMV) προβάλλοντάς τα παράλληλα στην οθόνη 2,5'' τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 320 x 240 pixels.

Το βάρος και οι διαστάσεις τις συσκευής είναι ικανοποιητικές, αν κρίνει κανείς αναλογικά με τις δυνατότητές της. Συγκεκριμένα η συσκευή ζυγίζει 140 γραμ., και οι διαστάσεις της είναι 1.07 x 6.28 x 10.35 cm.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) τα 260 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από έναν χρόνο εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v