Sony Microvault: Το μέγεθος δεν μετράει

Μπορεί το μέγεθος των νέων USB Microvault να είναι όσο ενός μικρού μπρελόκ κλειδιών, όμως η χωρητικότητα της μνήμης τους ξεπερνά κάθε φιλοδοξία. Η δε υπογραφή της Sony αποτελεί, έτσι κι αλλιώς, εγγύηση ως προς την ποιότητα κατασκευής τους.
Sony Microvault: Το μέγεθος δεν μετράει
του Πάρη Καπράλου

Μία νέα οικογένεια Microvault λάνσαρε η Sony καθιστώντας τη μεταφορά μεγάλων αρχείων ακόμα πιο εύκολη. Ο μεγάλος αδελφός της «οικογένειας» έχει χωρητικότητα 32GB και ο μικρός 4GB ενώ υπάρχουν και οι εκδόσεις των 8GB και των 16GB, ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα νέα Microvault είναι μνήμες USB σε μέγεθος μικρού μπρελόκ κλειδιών και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η χωρητικότητα.

Ο λόγος για να επιλέξει κανείς ένα USB stick επώνυμης μάρκας -ή, στην προκειμένη περίπτωση, της Sony- είναι η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα των υλικών, τα οποία εγγυώνται ότι είναι πιθανότερο να χάσετε την συσκευή παρά αυτή -υπό φυσιολογικές συνθήκες- να χαλάσει. Όλη η σειρά διαθέτει συρόμενο βύσμα USB, ώστε να μην ξαναχάσετε ποτέ τον χρόνο σας και την ψυχική σας ηρεμία αναζητώντας το «καπάκι» του USB stick σας, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία «drag & drop» από οποιοδήποτε μέσο και σε οποιαδήποτε μορφή προς τη μνήμη του Microvault, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7.

Τα Microvault μπορούν να μεταφέρουν και κρυπτογραφημένα δεδομένα χωρίς πρόβλημα, ακριβώς διότι έχουν λύσει όλα τα ζητήματα ασυμβατότητας που κατά καιρούς παρουσιάζονται σε διάφορα υπολογιστικά περιβάλλοντα, αποτελώντας μία ιδιαίτερα εύχρηστη και βολική λύση.

Η νέα οικογένεια Microvault κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με ενδεικτικές τιμές λιανικής που ξεκινούν από τα 16 ευρώ και φτάνουν τα 67. Στις τιμές περιλαμβάνεται και φόρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τίθεται θέμα εγγύησης στα συγκεκριμένα προϊόντα -καθώς είναι «διατάξεις» και όχι συσκευές. Εντούτοις, η κατασκευάστρια εταιρεία παρέχει εγγύηση για έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αν το Microvault δεν έχει φανερά κάποια φθορά που να συνίσταται σε κακή χρήση, άλλα απλώς δε λειτουργεί μέχρι τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες από την αγορά -με βάση την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς- η εταιρία το αντικαθιστά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v