ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Navigon 8410: "Οδηγός" στην αγορά των GPS

Ο καλύτερος ίσως PNA που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην αγορά, με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη αφής 5 ιντσών και λειτουργία bluetooth car-kit, δικαιολογεί απόλυτα την υψηλή τιμή του.

Navigon 8410:

του Πάρη Καπράλου

Το Navigon 8410 ίσως είναι ο καλύτερος Personal Navigation Assistant που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, αλλά δυστυχώς και το ακριβότερο. Με μια άνετη οθόνη στις 5'' δεν θα σας αφήσει ποτέ να χάσετε το δρόμο σας.

Με διθυραμβικές κριτικές από sites του εξωτερικού και υψηλή ποιότητα κατασκευής -εξωτερικό περίβλημα από μέταλλο με ματ φινίρισμα, οθόνη αφής 5" τεχνολογίας κρυστάλλων Real Glass- και λειτουργία Bluetooth car-kit, η συσκευή έρχεται με ένα πλήρες multimedia πακέτο, χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά και NAVIGON MyRoutes, Πλοήγηση Πεζού, Last Mile, Clever Parking και πολλά άλλα. Τόσα που θα σας κάνουν να μην θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ.

Επιπλέον, το Navigon 8410 ενσωματώνει τη νέα λειτουργία Professional Voice Command, σύστημα το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να δίνει φωνητικές εντολές για τον σχεδιασμό διαδρομής και όχι μόνο. Σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ότι το λογισμικό της είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να "μαθαίνει" την πόλη στην οποία κινείστε, καθώς σε κάθε διαδρομή καταγράφει και συγκεντρώνει πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους που χρησιμοποιείτε. Έτσι, μετά από λίγες μέρες μπορεί να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια την εκτιμώμενη ώρα άφιξης σε κάθε προορισμό αλλά και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές.

Μερικές ακόμα εξαιρετικά ιδιαίτερες λειτουργίες είναι η Reality View Pro, κατά την όποια εμφανίζεται μια πραγματική απεικόνιση, με όλες τις πινακίδες και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, ειδικά στις εξόδους των Εθνικών οδών και των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, και το Lane Assistant Pro, το οποίο σας υποδεικνύει την λωρίδα κυκλοφορίας όπου θα πρέπει να κινήστε για να "βγείτε" σωστά από τον αυτοκινητόδρομο. Αυτές οι λειτουργίες καθιστούν την, υποβοηθούμενη από το σύστημα, οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη.

Τέλος, το πακέτο περιλαμβάνει κι άλλες βοηθητικές λειτουργίες, όπως το Speed Assistant, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα όρια ταχύτητας του δρόμου στον οποίο κινείστε, ενώ η ελληνική έκδοση ενσωματώνει τους πλέον σύγχρονους χάρτες Ελλάδας και 41 Ευρωπαϊκών χωρών από την εταιρεία Navteq. Η συσκευή αξιοποιεί τις δυνατότητες των Microsoft Windows CE, έχει μνήμη 4 GB και επεξεργαστή στα 600 Mhz.

Το Navigon 8410 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 450 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου φόρου), και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η λογική στους ερωτευμένους είναι σαν τον δαυλό μέσα στην ομίχλη. Φωτίζει, αλλά δεν διαλύει."

Φραγκίσκος Βάκων, Άγγλος φιλόσοφος

 • 1095 - Την τελευταία ημέρα του Συμβουλίου του Κλερμόν, ο Πάπας Ουρβανός Β΄ ορίζει τον επίσκοπο Αντεμάρ του Πουί και τον κόμη Ραϊμόνδο Δ' της Τουλούζης ως επικεφαλής της Α' Σταυροφορίας στους Αγίους Τόπους.
  1520 - Ο Φερδινάνδος Μαγγελάνος, περνώντας από τον πορθμό που σήμερα φέρει το όνομά του, γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος εξερευνητής που φτάνει στον Ειρηνικό Ωκεανό μέσω του Ατλαντικού Ωκεανού.
  1582 - Ο 18χρονος Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και η 26χρονη Ανν Χάθαγουεϊ πληρώνουν 40 αγγλικές λίρες για να βγάλουν άδεια γάμου.
  1814 - Οι «Τάιμς του Λονδίνου» είναι η πρώτη εφημερίδα που κάνει χρήση ατμοκίνητου πιεστηρίου για την εκτύπωσή της.
  1821 - Ο Παναμάς κηρύσσει την ανεξαρτησία του από την Ισπανία.
  1895 - Διεξάγεται ο πρώτος αγώνας αυτοκινήτων στην Αμερική. Συμμετέχουν 6 αυτοκίνητα, τρέχουν για 55 μίλια, και ο νικητής αναπτύσσει μέση ταχύτητα 7 μιλίων την ώρα.
  1910 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κερδίζει τις εκλογές, με 307 από τις 362 έδρες της Βουλής.
  1964 - Εκτόξευση του αμερικανικού διαστημοπλοίου Mariner 4, του πρώτου που μετέδωσε κοντινές εικόνες του πλανήτη Άρη

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v