ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Philips Cineos: H κορυφαία στις 46 ίντσες

Full HD ευκρίνεια και σύστημα σάρωσης 200Hz, ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση WiFi και ασύγκριτα φυσική εικόνα. Το νέο μοντέλο LED τηλεόρασης της Philips Cineos αποτελεί, χωρίς υπερβολή, την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλε-θέασης που δημιουργήθηκε ποτέ.

του Πάρη Καπράλου

Η λέξη “κορυφαίος” χρησιμοποιείται συνεχώς από τις διαφημίσεις ηλεκτρονικών με αποτέλεσμα όταν πραγματικά θέλει κάποιος να την αξιοποιήσει για να περιγράψει κάτι πραγματικά καλύτερο από καθετί άλλο που κυκλοφορεί να δυσκολεύεται να το κάνει. Η τελευταία 46'' τηλεόραση LED της Philips λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό: κορυφαία.

Η νέα τηλεόραση της Philips Cineos 46PFL9704H είναι ένα μοντέλο εξαιρετικά δύσκολο να θυμάστε ώστε να το πείτε με το σωστό όνομά του. Εκτός από αυτό είναι ένα μοντέλο που κάνει τη θέαση μιας ταινίας ή οποιασδήποτε εκπομπής που το σήμα της επιτρέπει να την αποκαλέσουμε “υψηλής ποιότητας”, πραγματικά μία εντελώς καινούργια εμπειρία, διαφορετική από αυτή που θα ζήσετε με οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση της αγοράς.

Παράλληλα, η συσκευή διαθέτει κάποιες δυνατότητες σπάνια συνδυασμένες όλες μαζί σε ένα μοντέλο, όλες κοντά στις “τελευταίες λέξεις” της τεχνολογίας, γιατί την “τελευταία λέξη” θα την πείτε εσείς, αν βεβαίως είστε σε θέση να μιλήσετε κατόπιν της εμπειρίας σας μαζί της. Το επιβλητικό μοντέλο των 46 ιντσών διαθέτει Full HD ευκρίνεια και σύστημα σάρωσης 200Hz για εκπληκτική λεπτομέρεια και τέλεια απόδοση της κίνησης. Πίσω από το κομψό πάνελ κρύβεται ένας εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας Perfect Pixel HD Engine, με δυνατότητα απεικόνισης 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράλληλα, η Net TV φέρνει μια μεγάλη ποικιλία online πληροφοριών και ψυχαγωγίας ασύρματα στην τηλεόρασή σας μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης σύνδεσης WiFi, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη χρήση της ADSL γραμμής σας και τις υπηρεσίες περιεχομένου που πιθανόν σας διαθέτει ο πάροχος τηλεπικοινωνιών σας με το καλύτερο τρόπο.

Η οθόνη αξιοποιεί τη τεχνολογία Ambilight Spectra 3 -πρόκειται για μία πατέντα της Philips- η οποία προβάλλει φως από το πίσω μέρος της οθόνης στον τοίχο, μεγεθύνοντας ακόμα περισσότερο την οθόνη. Το Ambilight έχει ακόμη τη δυνατότητα να προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα. Η οθόνη έχει ανάλυση 1920x1080p για υποστήριξη σήματος 1080p από όλες τις πηγές, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, ενώ ο λόγος δυναμικής αντίθεσης 5.000.000:1 αποδίδει εξαιρετικό επίπεδο μαύρου, πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι η οθόνη είναι ό,τι πιο κοντά στην οπτική εμπειρία του ματιού υπάρχει αυτή τη στιγμή σε εμπορικό μοντέλο τηλεόρασης από πλευράς ρεαλιστικής απεικόνισης.

Μία ακόμα τεχνολογία που συμβάλει στις κορυφαίες επιδόσεις της τηλεόρασης είναι αυτό που η κατασκευάστρια εταιρεία ονομάζει “Perfect Pixel HD Engine”. Η τεχνολογία αυτή φροντίζει έσω ενός ενσωματωμένου κυκλώματος και του κατάλληλου λογισμικού ώστε κάθε pixel της εικόνας να βελτιώνεται για να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε, από πολυμέσα έως απλές τηλεοπτικές εκπομπές. Παράλληλα ο ρυθμός ανανέωσης 200Hz βελτιώνει την απόδοση της κίνησης έως και τέσσερις φορές σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη κίνηση. Ταυτόχρονα, ο χρόνος απόκρισης 1 millisecond φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD της Philips σε πρωτόγνωρα επίπεδα για όλες τις ταινίες και τα αθλήματα που παρακολουθείτε.

Εκτός από το ειδικά διαμορφωμένο μενού για καλύτερη χρήση Net TV, η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T/C με λήψη MPEG4, που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable (για φορμά MPEG-2 και MPEG-4) και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Αν όλα αυτά σας ακούγονται “κινέζικα” να πούμε με απλούστερα λόγια ότι η νέα σας τηλεόραση δέχεται και αποδίδει στη μέγιστη δυνατή ποιότητα το πιο σύγχρονο πρότυπο ψηφιακής τηλεόρασης. Η τηλεόραση διαθέτει δύο ηχεία (2 x 15 Watt) και Subwoofer, υποστηρίζει τη δυνατότητα αναπαραγωγής από USB θύρα (σε σύνδεση με υπολογιστή ή άλλη συσκευή) βίντεο, μουσικής ή / και φωτογραφιών, και έχει διαστάσεις 112 cm Χ 70.1 cm Χ 8.9 cm και βάρος 25.8 kg.

Η τηλεόραση είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και η τελική ενδεικτική τιμή -με φόρο- είναι 2.700 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2