ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Netgear Wireless N Router: Ταχύτητα και εργονομία χωρίς καλώδια

Με ικανοποιητικές ταχύτητες σύνδεσης και εργονομική σχεδίαση και ευκολία στη χρήση, το WNR2000 της Netgear αποτελεί μία ασφαλή πρόταση στα ασύρματα router υπόσχοντας φερέγγυα δικτύωση στο σπίτι ή το γραφείο.

Netgear Wireless N Router: Ταχύτητα και εργονομία χωρίς καλώδια

του Πάρη Καπράλου

Aντίθετα με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ένα ασύρματο router δεν θα σας αποδώσει μία αργή σύνδεση και το μοναδικό του πλεονέκτημα δεν είναι ότι θα συνδέετε τις συσκευές σας χωρίς καλώδια. Πλέον οι ταχύτητες μίας τέτοιας λύσης είναι ικανοποιητικές και οι επιλογές ασφάλειας καθιστούν τη συσκευή αναγκαία εφόσον θέλετε να υλοποιήσετε μία ασύρματη λύση, χωρίς να βρίσκεται η ασφάλεια σας «στον αέρα».

Το ασύρματο router WNR2000 της Netgear είναι εργονομικό και εύχρηστο, γρήγορο και ασφαλές. Ό,τι χρειάζεται να είναι δηλαδή ένα router (δρομολογητής στα ελληνικά) ώστε να σας βοηθήσει στη δικτύωση του χώρου σας, των συσκευών σας και να συμβάλει στη ψυχική σας ηρεμία, αντί να τη καταστρέφει, αναγκάζοντας σας κάθε τόσο να ασχολείστε με θέματα λειτουργίας του οικιακού σας δικτύου. Χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο ασύρματης δικτύωσης 802.11 Draft-N εγγυάται βελτιωμένη ασύρματη κάλυψη και μέγιστο αποτέλεσμα, σε υψηλές ταχύτητες που αγγίζουν μέχρι και τα 300Mbps. Η συσκευή διαθέτει εύχρηστη λειτουργία "Push 'n' Connect" για να συνδέσετε άμεσα όποια ασύρματη συσκευή επιθυμείτε, ενώ είναι εξοπλισμένη με 4 υποδοχές Ethernet (RJ-45) για ενσύρματη σύνδεση, σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Από πλευράς ασφάλειας διαθέτει κρυπτογράφηση του σήματος (WEP) και Wi-Fi Protected Access (WPA & WPA 2) και παράλληλα με τη λειτουργία ΝΑΤ & SPI Firewall εμποδίζει την είσοδο κάθε επίδοξου εισβολέα.

Η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής με φόρο της συσκευής είναι 80 ευρώ ενώ η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v