LG GD910 Watch Phone: Ένα κινητό στον... καρπό σας

Αν επιθυμείτε λίγη από την αίγλη του Τζέημς Μπόντ, τότε δεν έχετε παρά να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προμηθευτείτε το τελευταίας τεχνολογίας κινητό... ρολόι της LG. Μοντέρνο και με υπερσύγχρονες λειτουργίες, θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.
LG GD910 Watch Phone: Ένα κινητό στον... καρπό σας
Ε, λοιπόν έφτασε η ώρα που μπορείτε να φοράτε στον καρπό σας αντί για ρολόι το κινητό σας, όπως ακριβώς βλέπατε να συμβαίνει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή του James Bond παλιότερα! Η LG διαθέτει και στην ελληνική αγορά το νέο της LG GD910 Watch Phone...

του Πάρη Καπράλου

Το GD910 υπόσχεται εξαιρετική ευκολία χρήσης σε τρομακτικό βαθμό. Με βασικό target group τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η άνεση και η ηρεμία, το κινητό – ρολόι θα φέρει τις περισσότερες τεχνολογίες αιχμής από οποιαδήποτε άλλη συσκευή στον καρπό σας! Σχεδόν όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου είναι προσβάσιμες με τη χρήση φωνητικών εντολών, ενώ το κινητό είναι εξοπλισμένο βεβαίως και με οθόνη αφής. Το σχήμα του και η θέση του δεν το εμποδίζουν να έχει όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου κινητού: μόνο με το "ρολόι" σας μπορείτε να στείλετε μηνύματα SMS, να βγάλετε φωτογραφίες ή να πραγματοποιήσετε βίντεο κλήσεις με την ενσωματωμένη VGA camera. Αν το παιδικό σας όνειρο ήταν να μιλάτε στο ρολόι σας, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Αν όχι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth ασύρματο ακουστικό της αρεσκείας σας για τις συνομιλίες σας. Επιπλέον, με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth μπορείτε να το συνδέσετε στο hands-free ακουστικό σας και να επικοινωνήσετε με άνεση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Video Review μηχανικών της LG κατόπιν της πρώτης παρουσίασης του:



Σε επίπεδο συνδεσιμότητας μπορείτε να συνδέσετε το νέο σας ρολόι με τον υπολογιστή σας μέσω USB καλωδίου ή/και για να διαχειριστείτε τις επαφές σας και τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πιο άνετα. Τα 100MB της εσωτερικής του μνήμης είναι ίσως το μοναδικό διαφαινόμενο πρόβλημα. Αντλώντας από το κόσμο των σύγχρονων ρολογιών το GD910 διαθέτει ανθεκτική στο νερό κατασκευή (water resistant) και υποστηρίζει λειτουργία flight mode –ως προς τον κόσμο του κινητού- για να μην απαιτείται να το κλείνετε στη διάρκεια των αεροπορικών σας ταξιδιών.

Το τηλέφωνο να θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα τον Οκτώβριο και θα έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 900 ευρώ. Επίσης θα συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v