HTC Magic: Μαγεία στην... τσέπη σας

Ολοένα και περισσότερα smartphones δίνουν έμφαση στο design και την εργονομία, σε βαθμό που είναι δύσκολο πια να ξεχωρίσεις τις lifestyle συσκευές από αυτά τα «τέρατα» εργονομίας και δυνατοτήτων. Ένα από αυτά είναι και το νέο Magic της HTC.
HTC Magic: Μαγεία στην... τσέπη σας
του Πάρη Καπράλου

Το νέο HTC Magic είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Android και σας προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, προσβάσιμες με τον απλούστερο τρόπο. Με το Magic μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις υπηρεσίες του Google, από την αναζήτηση και το mail, μέχρι και τους χάρτες. Επιπλέον, η δυνατότητα καταγραφής βίντεο και ασύρματης σύνδεσης με στερεοφωνικά ακουστικά φανερώνει τον αυθεντικό multimedia χαρακτήρα του HTC Magic.
 
Με ενσωματωμένη κάμερα 3.2 Megapixels με auto focus, προεγκατεστημένες δυνατότητες αναζήτησης στο Google –με τη χρήση του Vodafone live –μονάχα για τους χρήστες υπηρεσιών της εταιρείας, εκτός από κλασσικές αναζητήσεις όπως αυτές που θα κάνατε μέσω του υπολογιστή σας, το τηλέφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε επίσης με ακρίβεια και οπτική 360 μοιρών, την περιοχή που σας ενδιαφέρει, με τη βοήθεια των χαρτών της Google και της λειτουργίας "Street View".

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε ένα βιβλιοπωλείο, σκανάρετε με την κάμερα του κινητού το barcode του βιβλίου που σας ενδιαφέρει, και το HTC Magic θα σας καθοδηγήσει στο κατάστημα που το διαθέτει στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Στο online κατάστημα Android Market μπορείτε να κατεβάσετε ανά πάσα στιγμή εφαρμογές για το HTC Magic, οι περισσότερες εκ των οποίων διατίθενται δωρεάν. Διευρύνετε τις δυνατότητες της συσκευής σας, μετατρέποντας το σε παιχνιδομηχανή ή σε μικρογραφία του υπολογιστή σας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η συσκευή –αν και διατίθεται για την ελληνική αγορά- διατίθεται στα Αγγλικά χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης στα Ελληνικά.

Πέρα από τις ξεχωριστές της δυνατότητες, το τηλέφωνο λειτουργεί το ίδιο άνετα και στις δύο όχθες του ωκεανού (είναι Quad Band), είναι 3G, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να κάνει ταχύτατες συνδέσεις δεδομένων και έχει επιπλέον τη δυνατότητα εκμετάλλευσης του HSDPA δικτύου για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες. Παρά τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό τα 65000 χρώματα της οθόνης μοιάζουν φτωχή επιλογή.

Το τηλέφωνο διαθέτει Bluetooth για τη σύνδεση με άλλες συσκευές και παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth A2DP –για στερεοφωνικό υψηλής ποιότητας ήχο σε στερεοφωνικές συσκευές αναπαραγωγής και ακουστικά, έχει και WiFi, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη του αγγίζει τα 192 MB και είναι επεκτάσιμη με τη χρήση καρτών microSD. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία ο χρόνος αναμονής φτάνει τις 420 ώρες και ο χρόνος ομιλίας τις 7 ώρες και 30 λεπτά

Η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 535 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v