Kodak Z915: Ο ηγέτης... εκδικείται

Με 10.1 ΜΡ ανάλυση, εξαιρετική ταχύτητα και ευκρίνεια και πολλά extras, η νέα Kodak Easyshare Z915 υπόσχεται να... πάρει πίσω το αίμα του ηγέτη της φωτογραφίας που έμεινε πίσω στην ψηφιακή εποχή.
Kodak Z915: Ο ηγέτης... εκδικείται
του Πάρη Καπράλου

Η Kodak είναι αναντιρρήτως μία από τις παλιότερες μάρκες που παραμένουν στην αγορά κοντά στον έναν αιώνα. Ωστόσο η εταιρεία έχασε τα περασμένα της μεγαλεία καθώς η καταναλωτική αγορά εισήλθε στην ψηφιακή εποχή. Τα μοντέλα που μέχρι τώρα έβγαζε ήταν με μία λέξη: κακά. Η νέα Z915 Blue Digital Camera αποτελεί την υπόσχεση της εταιρείας και ίσως την ενσαρκώσει και την ελπίδα της για ανάκαμψη στις καρδιές των καταναλωτών.

Με 10.1 ΜΡ ανάλυση, εξαιρετική ταχύτητα και ευκρίνεια η νέα Kodak Easyshare Z915 προσφέρει οπτικό ζουμ 10x με σταθεροποιητή εικόνας. Η ταχύτητα λήψης φωτογραφιών <0,3 δευτερολέπτων, η οποία συνδυάζεται με τον «έξυπνο» εντοπισμό σκηνής και τη δυνατότητα για εύκολη λήψη βίντεο (VGA ανάλυσης 640 x 480, στα 30 fps με ήχο και on-camera επεξεργασία), η δυνατότητα να αποτυπώσετε τις λεπτομέρειες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και καταστάσεις γρήγορης δράσης με ισχυρό, υψηλό ISO (έως 1600) και η λειτουργία εντοπισμού προσώπων, και η χρήση κοινών μπαταριών (2 x AA) καθώς και η αποθήκευση σε απλές κάρτες SD High Capacity εισάγουν το νέο μοντέλο της γηραιάς εταιρείας σε ένα καλό επίπεδο.

Παράλληλα η συσκευή έχει PictBridge (δηλαδή συνεργάζεται με εκτυπωτές που έχουν το ίδιο πρωτόκολλο για να μπορεί ο χρήστης της να εκτυπώσει φωτογραφίες χωρίς να παρεμβάλλεται υπολογιστής) και στοιχίζει μόλις 199 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο). Μόνο αρνητικό της τα 220 γραμ. βάρος της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v