ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Lacie USB stick Iamakey: Πρακτικότητα σε σχήμα κλειδιού

Η νέα πρόταση της Lacie στα flash discs είναι ένα πρακτικό usb stick που θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμμάτι του μπρελόκ σας. Με 16Gb χωρητικότητα και άκρως ελκυστική τιμή, είναι ένα must-buy.

Θεωρητικά μιλώντας, η κριτική παρουσίαση που μπορεί να κάνει κάποιος σε ένα USB stick είναι ιδιαίτερα περιορισμένου βεληνεκούς. Όχι όμως πάντα. Το νέο USB stick Iamakey της Lacie ξεφεύγει από τον κανόνα.

του Πάρη Καπράλου

Με μικρές διαστάσεις και πρωτοποριακή σχεδίαση κλειδιού, μπορείτε να μεταφέρετε το stick σας στο μπρελόκ των κλειδιών σας. Η χωρητικότητα του δεν είναι κορυφαία –υπάρχουν άλλα sticks με μέχρι 16 GB χωρητικότητας, αλλά η τιμή του σε σχέση με την ευκολία που παρέχει λόγω σχήματος / μεγέθους το καθιστά ελκυστικό. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να τα δείτε σε οποιονδήποτε PC ή Mac υπολογιστή, αφού η σύνδεσή του πραγματοποιείται μέσω θύρας USB 2.0.Χαρακτηριστικό της «αποδοχής» του από τους χρήστες είναι η παρουσία του σχεδόν σε όλα τα websites που ασχολούνται συστηματικά με gadgets. Σίγουρα για τη προβολή αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε η εμφάνιση του, η οποία εκτός από το σχήμα τους μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς η συσκευή είναι ασημογκρίζα, πράγμα που προσφέρει ακόμα περισσότερο την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ακόμα κλειδί στο μπρελόκ σας.

Το νέο USB stick κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά στην τελική ενδεικτική τιμή λιανικής –συμπεριλαμβανομένου φόρου- των 22 ευρώ, και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση με αντικατάσταση εφόσον δεν λειτουργεί. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v