3D Webcam Minoru: Εικόνα σε πραγματική διάσταση

H πιο έξυπνη, ντιζαϊνάτη και εύχρηστη webcam που δημιουργήθηκε ποτέ, με δυνατότητα τρισδιάστατης προβολής μας στους άλλους, μπορεί τώρα να γίνει δική σας, αφού το e-gadgets.gr προσφέρει από μία σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του In2life.
3D Webcam Minoru: Εικόνα σε πραγματική διάσταση
Οι 3 τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από μία 3D Webcam Minoru είναι οι:

AΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗΡΗ
ΤΣΙΩΝΗ ΒΙΒΗ
ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ


Και οι 3 θα ενημερωθούν με προσωπικό mail για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Η Minoru δεν είναι απλά ένα ακόμα gadget για τον υπολογιστή μας. Είναι μία έξυπνη και τέλεια σχεδιασμένη webcam που ανοίγει για εμάς ένα παράθυρο επικοινωνίας στον κόσμο του ίντερνετ. Και το καλύτερο; Μπορεί να γίνει δική σας αν δηλώσετε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό που διοργανώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets.gr σε συνεργασία με το In2life, μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού. Πριν από αυτό, όμως, αξίζει να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Η Minoru συνδέεται με τον υπολογιστή μας και αμέσως ζωντανεύει! Τα μάτια της ανάβουν και μας κοιτάζει τρισδιάστατα. Έτσι, μπορούν πλέον οι φίλοι μας και η οικογένειά μας να μας βλέπουν σε μορφή 3D μέσω του αγαπημένου μας προγράμματος μηνυμάτων, όπως τα Windows Live Messenger, Skype, AOL instant messenger, OoVoo και πολλά άλλα. Μπορούμε επίσης να τραβάμε φωτογραφίες 3D ή βίντεο 3D και να τα ανεβάζουμε στο YouTube.

Η Minoru συνδέεται εύκολα με τον υπολογιστή μας από την θύρα USB, ακριβώς όπως και οποιαδήποτε άλλη κάμερα, μόνο που η συγκεκριμένη έχει σαφώς πολύ ανώτερες δυνατότητες. Το λογισμικό της Minoru διαθέτει επεξεργασία «stereoscopic anaglyphic» που επιτρέπει να μας βλέπουν σε 3 διαστάσεις. Η ανάγλυφη εικόνα που παράγεται από την Minoru καθιστά δυνατή την τρισδιάστατη εικόνα μας από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί κοινά 3D γυαλιά (5 ζευγάρια περιλαμβάνονται δωρεάν στη συσκευασία). Ενώ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και ως κανονική 2D webcam για όσους δεν διαθέτουν τα ειδικά γυαλιά.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά της Minoru είναι: 3D Webcam, USB 2.0, Output Modes - 3D, 2D, Picture in Picture (PiP), 3D Mode - Optimised Red/Cyan Anaglyph ορατό με γυαλιά Red/Cyan 3D, μέγεθος output - 800x600, 640x480(VGA), 352x288, 320x240 pixels, frame rate - 30 frames ανά δευτερόλεπτο. Το ρεύμα που καταναλώνει είναι < 1.5 W σε κατάσταση λειτουργίας και <2 mW in σε κατάσταση standby, ενώ η τιμή της μαζί με τον Φ.Π.Α. είναι 68 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v