Xerox Phaser 4510N Laser: Εκτυπώσεις ακριβείας για το γραφείο

Η νέα γενιά εκτυπωτών στην Xerox προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για τις εκτυπώσεις στο γραφείο. Από αυτήν ξεχωρίσαμε τον Xerox Phaser 4510N, έναν εκτυπωτή που πρόκειται να αποτελέσει το ιδανικό μηχάνημα για το γραφείο σας.
Xerox Phaser 4510N Laser: Εκτυπώσεις ακριβείας για το γραφείο
Του Πάρη Καπράλου

Οι λέιζερ εκτυπωτές στις μέρες μας έχουν καταστεί ένα είδος συσκευής αποκλειστικά για γραφεία, μικρά ή μεγάλα. Ένας ανάλογος εκτυπωτής σπάνια έχει νόημα για ένα σπίτι, ακόμα και για ένα οικιακό γραφείο. Το αποτέλεσμα αυτής της νέας τμηματοποίησης της αγοράς είναι η εμφάνιση φθηνότερων μοντέλων για τη κάλυψη μεσαίων αναγκών, με ακριβές τιμές αλλά ενδιαφέρον προσανατολισμό ως προς τη προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Με δύο λόγια, οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτή τη στιγμή διαθέτουν μοντέλα για μικρές επιχειρήσεις σε ανεκτές τιμές αλλά με κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας / παραγωγικότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της τάσης είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της Xerox.

Ο εκτυπωτής laser Phaser 4510N της Xerox είναι ένα μηχάνημα γραφείου με προσδόκιμο κύκλο εργασιών τις 200.000 σελίδες/μήνα, λιγότερα κινητά μέρη με στόχο τη πρόκληση λιγότερων φθορών, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν το μοντέλο μία παραγωγική μονάδα ισχύος. Οι ακριβείς μετρήσεις στάθμης του γραφίτη από τον μπροστινό πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, από το πρόγραμμα οδήγησης ή από την ενσωματωμένη ιστοσελίδα και η εύκολη παρακολούθηση εργασιών και θεμάτων εκτύπωσης με την λειτουργία Printing Scout, καθώς επίσης οι "έξυπνοι" δίσκοι χαρτιού που ανιχνεύουν το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού για σωστές εκτυπώσεις αυτόματα, υπόσχονται αποτελεσματικότητα σε επίπεδο μη προβληματισμού από τη λειτουργία της συσκευής, βασικό προσδοκώμενο κάθε επιχείρησης που θα δαπανήσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά του μηχανήματος. Ο εκτυπωτής ενσωματώνει επεξεργαστή 533 MHz και μνήμη που φτάνει και τα 512MB και σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε σε υψηλές ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει Adobe PostScript 3 –για τη χρήση του με γραφιστικές εφαρμογές. Επιπλέον δέχεται πολλές και σημαντικές προεκτάσεις (π.χ. προαιρετικό σκληρό δίσκο 40GB για μεγαλύτερη λειτουργικότητα σε βαριά καθήκοντα εκτυπώσεων). Η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τις 43 σελ./λεπτό, ενώ ο χρόνος προθέρμανσης δεν ξεπερνά τα 8 δευτερόλεπτα. Το μηχάνημα αποδίδει πραγματική ανάλυση 1200 x 1200 dpi για πιο καθαρές, λεπτομερείς εκτυπώσεις και συνδέεται σε δίκτυο μέσω της θύρας Ethernet 10/100 Base TX και δυνατότητα άμεσης σύνδεσης μέσω USB 2.0,

Η τελική ενδεικτική τιμή του μηχανήματος –το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά (συμπεριλαμβανομένου φόρου) είναι 819 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v