Sony Ericsson W595: Αποκλειστικά για music fans

Η σειρά W της Sony Ericsson είναι αφιερωμένη στη μουσική και επικεντρώνει στα χαρακτηριστικά της ψυχαγωγίας που μπορεί να αποδώσει ένα κινητό. Το τελευταίας «εσοδείας» W595 ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και την εντυπωσιακή απόχρωσή του.
Sony Ericsson W595: Αποκλειστικά για music fans
Του Πάρη Καπράλου

Το W595 έρχεται εξοπλισμένο με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και την λειτουργία Mega Bass η οποία σας επιτρέπει να ενισχύσετε τα μπάσα της μουσικής με τρόπο που μέχρι τώρα έκαναν μονάχα μικρά στερεοφωνικά συγκροτήματα. H λειτουργία SensMe σας επιτρέπει να διαλέξετε ένα τραγούδι ή να δημιουργήσετε μία playlist που ταιριάζει στη διάθεσή σας. Για την τυχαία επιλογή ενός τραγουδιού το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε τον καρπό σας: με ένα ελαφρύ τίναγμα με τον Έλεγχο Ανακίνησης μπορείτε να επιλέξετε τυχαία ένα τραγούδι. Η δόνηση σάς ενημερώνει ότι το κομμάτι έχει αλλάξει και ένα νέο τραγούδι από την τρέχουσα playlist επιλέγεται τυχαία και αναπαράγεται αυτόματα. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε τη μελωδία σας: απλά ανακινήστε το τηλέφωνό σας!

Άλλη εντυπωσιακή δυνατότητα είναι η Track ID: Ηχογραφήστε λίγα δευτερόλεπτα μουσικής και η εφαρμογή TrackID (της Gracenote Mobile MusicID) θα σας στείλει το όνομα του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ σε λίγα δευτερόλεπτα στο κινητό σας. Παράλληλα, το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM σας δίνει την δυνατότητα να συντονιστείτε και να απολαύσετε παντού τον αγαπημένο σας μουσικό σταθμό, ενώ με λειτουργία RDS όλες οι πληροφορίες του σταθμού και του τραγουδιού εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας. Πάρτε μαζί σας τους αγαπημένους σας ήχους -συνεχώς, οποτεδήποτε, οπουδήποτε κι αν πάτε.

Πέρα από τις μουσικές τους δυνατότητες το τηλέφωνο διαθέτει κάμερα 3.2 Μegapixels με ψηφιακό zoom x2, και δυνατότητες εγγραφής βίντεο. Στα περιεχόμενα της βασικής συσκευασίας θα βρείτε 2 GB Memory Stick Micro Κάρτα Μνήμης, Καλώδιο σύνδεσης με τον Η/Υ, και Στερεοφωνικά ακουστικά. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 100 x 47 x 14 mm, το βάρος του κινείται στη περιοχή των 104 γραμ. και η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής του στην ελληνική αγορά είναι 241 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v