Samsung SM-T260: Για μεγάλες... βλέψεις

Τι χαρακτηρίζει μία καλή οθόνη στις μέρες μας; Και πώς μπορεί να την ξεχωρίσει κανείς; Εύκολα, αν επιλέξει τη νέα Samsung SM-T260, η οποία στην κατηγορία διαστάσεων 26 ιντσών, αποτελεί την ιδανική συνοδό ενός επαγγελματικού ή μη υπολογιστή.
Samsung SM-T260: Για μεγάλες... βλέψεις
του Πάρη Καπράλου

Αν ρωτήσετε τους αντιπροσώπους πολλών διαφορετικών κατασκευαστών οθονών τη γνώμη τους, θα ακούσετε μάλλον ισάριθμες διαφορετικές απόψεις αναφορικά με τι πραγματικά κάνει μία οθόνη καλή στις μέρες μας. Η προφανής απάντηση είναι «ο μέσος όρος των χαρακτηριστικών και ο συνδυασμός τους» Σε πόσα όμως μοντέλα μπορεί να βρεθεί αυτός ο μέσος όρος; Η απάντηση είναι «σε λίγα», κι είναι βέβαιο ότι ένα από αυτά είναι και η Samsung SM-T260.

Στην κατηγορία διαστάσεων 26 ιντσών τα πράγματα είναι δύσκολα. Συνήθως οι χρήστες υπολογιστών θα προτιμήσουν μία τόσο μεγάλη οθόνη όταν είναι επαγγελματίες ή με τη προϋπόθεση της ύπαρξης άνετου χώρου για τη τοποθέτηση της. Η Samsung έχει να κάνει μία αξιόλογη πρόταση για να πλαισιώσετε τον υπολογιστή σας, με ένα από τα πιο όμορφα monitor της γκάμας, ιδανικό για Windows Vista όπως και για κάθε multimedia χρήση σε αυτή τη κατηγορία, με βάση κάποια χαρακτηριστικά που εν μέρει μπορείτε να μην αξιολογήσετε.

Χάρη στην σχεδίαση ευρείας απεικόνισης 16:10 (wide), το μοντέλο SyncMaster σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας για πιο εύκολη χρήση εφαρμογών γραφείου, και με τον εξαιρετικό χρόνο απόκρισης 5ms μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε video, παιχνίδια και εφαρμογές με γρήγορες εναλλαγές εικόνων. Η δυναμική αντίθεση της οθόνης είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα σε θέμα πιστότητας της απεικόνισης. H κομψή SM-T260 είναι η πρώτη οθόνη με επίπεδα αντίθεσης που φτάνουν την αναλογία 20.000:1 σε αυτή τη κατηγορία Το γεγονός αυτό εγγυάται πως απέναντί σας θα έχετε άψογη εικόνα με βαθειά ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερο ρεαλισμό και ταυτόχρονα με την φωτεινότητα 300 κεριών έχει τη δυνατότητα να συντηρεί τις επιδόσεις τις και σε περιβάλλον με αρκετό φωτισμό.

Επιπρόσθετα η οθόνη διαθέτει μέγιστη ανάλυση 1920x1200 pixels που υπερκαλύπτει τα πρότυπα Full HD, και μεγάλη γωνία θέασης (170/150), ενώ η σύνδεση με τον υπολογιστή επιτυγχάνεται τόσο μέσω αναλογικής θύρας VGA (D-Sub 15pin) όσο και με ψηφιακές DVI-D και HDMI. Η οθόνη διατίθεται σε γυαλιστερό μαύρο-κόκκινο διαθέτει τέλος βάση με ρύθμιση tilt, συνοδεύεται από εγγύηση αντιπροσωπείας on site για απροβλημάτιστη λειτουργία διάρκειας 3 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι αν χαλάσει απλώς ειδοποιείτε το service, την παραλαμβάνουν και την επιστρέφουν στον χώρο σας, σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο τεχνικός να λύσει επιτόπου το πρόβλημα.

Η οθόνη διατίθεται στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τιμή λιανικής κατόπιν φόρου τα 439 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v