ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Transcend V20 USB Flash: 64GB στο... τσεπάκι σας

Το νέο δημιούργημα της Transcend προσφέρει 64GB χωρητικότητας σε ένα flash usb που θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του... μπρελόκ σας. Με λιτή σχεδίαση και αμελητέο βάρος είναι έτοιμο να σας συνοδέψει παντού.

του Πάρη Καπράλου

Ο πρώτος υπολογιστής γραφείου που είχα ποτέ μου σε εταιρεία είχε σκληρό δίσκο 720 ΜΒ. Το νούμερο μοιάζει απίθανο σε οποιονδήποτε κάτοχο σημερινού υπολογιστή γραφείου, αλλά αυτή η ανάμνηση δε θα μπορούσε να μην περάσει από το μυαλό μου όταν άκουσα για το νέο USB Flash stick της Transcend που βάζει 64 GB δεδομένων στο τσεπάκι μας...

Με τιμή 115 ευρώ μπορείτε να προμηθευτείτε κι εσείς το Transcend V20 White USB Flash 64GB, το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας Transcend που προσφέρει απροβλημάτιστη λειτουργία σε κάθε σύστημα. Το κομψό USB Stick διαθέτει λιτή αλλά όμορφη σχεδίαση και συνδυάζει αμελητέο βάρος και διαστάσεις για να σας συνοδεύει παντού με άνεση.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως μπρελόκ για τα κλειδιά μου. Εκτός από αυτό η εταιρεία αποφάσισε να σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση να το προτιμήσετε δίνοντας εφ' όρου ζωής εγγύηση με αντικατάσταση, παρέχοντας υποστήριξη για τη λειτουργία Ready Boost των Windows Vista και Hi-Speed USB 2.0 για ταχύτερη λειτουργία σε σύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα και συσκευή.

Το μοντέλο παρόλα αυτά υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά της Microsoft (WinXP SP2, Windows 2000 SP4, WinME, Win98 SE με εγκατάσταση του οδηγού που περιλαμβάνεται) καθώς επίσης Linux & Mac OS X. Το stick κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα που πωλούν αναλώσιμα και αξεσουάρ υπολογιστών και έχει τελική ενδεικτική τιμή –συμπεριλαμβανομένου φόρου- τα 115 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v