Creative Inspire T6100: Χάρμα... αυτιών

Εξοπλίστε τον υπολογιστή σας με τα νέα ηχεία της Creative και απολαύστε τον πεντακάναλο ήχο τους σε όλο του το μεγαλείο. Ποιός είπε οτι ο υπολογιστής γραφείου δεν έχει το δικαίωμα να προσφέρει και ψυχαγωγία στον κατοχό του;
Creative Inspire T6100: Χάρμα... αυτιών
του Πάρη Καπράλου

Πολλοί είναι εκείνοι που θα σπεύσουν να διαφωνήσουν αν κάποιος προτείνει πως η σημαντικότερη λειτουργία ψυχαγωγίας ενός υπολογιστή γραφείου είναι η δυνατότητα να αναπαράγει αξιόπιστα μουσική. Ωστόσο υπάρχει πολύ καλή επιχειρηματολογία γι αυτό και προτάσεις που θα βρείτε στην αγορά σε μίνι ηχοσυστήματα για έναν κοινό υπολογιστή γραφείου –όπως το σύστημα ηχείων Creative Inspire T6100- μπορούν να δώσουν ένα καλό παράδειγμα υλοποίησης αυτής της επιχειρηματολογίας.

Η πρόταση της Creative είναι να εξοπλίσετε τον υπολογιστή σας με τα ηχεία 5.1 Inspire T6100, ένα πλήρες σύνολο που περιλαμβάνει 4 δορυφορικά ηχεία, ένα κεντρικό και ένα subwoofer. Το εν λόγω σύστημα ηχείων διαθέτει μοντέρνο σχέδιο και δυναμική απόδοση, ενώ αποδίδουν ανώτερης ποιότητας ήχο χάρη σε ένα πολύ καλό subwoofer και σε ηχεία που ενσωματώνουν μαγνητική θωράκιση, όπως συνήθως έχουν πολύ μεγαλύτερα μοντέλα αξιόπιστων ηχητικών συστημάτων.

Για διακριτικές ακροάσεις, τα Inspire T6100 περιλαμβάνουν έξοδο ακουστικών και έλεγχο προσβάσιμο μέσω του κεντρικού ηχείου. Βεβαίως τόση τεχνογνωσία μπορεί να μην αναλωθεί μονάχα στην άριστη ακρόαση μουσική, αλλά να επεκταθεί και σε μίνι κινηματογραφικές εμπειρίες από την οθόνη του υπολογιστή σας, ωστόσο εκτιμάται ότι η εμπειρία της εικόνας ίσως είναι δυσανάλογη αυτής του ήχου, δεδομένου ότι το σύστημα ηχείων κάνει «θαύματα». Τα ηχεία είναι ισχύος 76 W και η κατανομή ισχύος έχει ως ακολούθως: 4 x 16 W, 1 x 18 W & 26 W Subwoofer.

Το μίνι ηχοσύστημα έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) τα 65 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v