HTC S740 Rose PDA: Ένα smartphone για πολλά κέφια

Επιδιώκοντας να καλύψει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ψυχαγωγικές ανάγκες του χρήστη του, το PDA HTC S740 έχει υπερβάλλει εαυτόν παρέχοντας ασύγκριτη εργονομία, υψηλή τεχνολογία και αναμφισβήτητη κομψότητα.
HTC S740 Rose PDA: Ένα smartphone για πολλά κέφια
του Πάρη Καπράλου

Τα PDA ήταν από τις λίγες περιπτώσεις ηλεκτρονικών συσκευών που άργησαν να επηρεαστούν από την τάση του συνδυασμού των δυνατοτήτων ψυχαγωγίας
με τις δυνατότητες χρήσης ως επαγγελματικού εξοπλισμού. Ωστόσο και αυτά από το 2008 και μετά άρχισαν να ακολουθούν τον ένδοξο δρόμο που άνοιξε η κινητή τηλεφωνία.

Το HTC S740 υπερβαίνει τις συνηθισμένες δυνατότητες χρήσης ενός PDA. Ο λεπτός σχεδιασμός των ευδιάκριτων γωνιών του και το χαρακτηριστικό στυλ των εδρών του συγκαλύπτουν τέλεια ένα συρόμενο πληκτρολόγιο, το οποίο κάνει πιο ευχάριστες από ποτέ τις εργασίες που απαιτούν εκτενή χρήση του πληκτρολογίου. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει επιδειχθεί αναφορικά με τον σχεδιασμό του τρόπου πληκτρολόγησης εγγράφων, κειμένων, ηλεκτρονικών μηνυμάτων και η επικοινωνία μέσω άμεσων μηνυμάτων είναι τόσο φυσική όσο και σε έναν φορητό υπολογιστή. Η συσκευή ενσωματώνει συρόμενο πληκτρολόγιο 4 σειρών για γρήγορη και εύκολη πληκτρολόγηση κειμένου και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Standard.

Το S740 σας προσφέρει την ελευθερία να επικοινωνείτε με τον τρόπο που απολαμβάνετε περισσότερο. Περιηγηθείτε στο Internet με ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης μέσω 3G/HSDPA ή συνδεθείτε στο πλησιέστερο Wi-Fi hotspot, για να εξερευνήσετε το διαδίκτυο με την άνεσή σας. Μείνετε συντονισμένοι με ό,τι έχει να προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος, μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής RSS hub, που σας επιτρέπει να ειδοποιείστε για τα τελευταία νέα στον τομέα των ειδήσεων, της διασκέδασης και του περιεχομένου, αμέσως μόλις κυκλοφορούν. Όλα αυτά απεικονίζονται επί της οθόνης TFT-LCD 2,4" που περιβάλλεται από λεπτό και κομψά σχεδιασμένο πλαίσιο. Παράλληλα, η συσκευή διαθέτει κάμερα 3,2 Megapixel για ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο, θύρα υποδοχής microSD για επέκταση του χώρου αποθήκευσης, ραδιόφωνο FM με RDS.

Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία ο χρόνος ομιλίας με τη χρήση της συσκευής φτάνει τις 7 ώρες και ο χρόνος αναμονής τις 260ώρες. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 116,3 x 43,4 x 16,6mm και αυτή έχει εγγύηση 2 χρόνια από την ΗTC.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής βρίσκεται στα 450 ευρώ, ωστόσο καλό θα ήταν να την αγοράσετε online από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ίσως τη βρείτε 30 – 40 ευρώ χαμηλότερα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v