Sony Ericsson HBH-PV720: Για τα αυτιά σας μόνο

To νέο Bluetooth ακουστικό της Sony Ericsson είναι κάτι παραπάνω από όμορφο και αποδοτικό. Πραγματικά εργονομικό αλλά και καλαίσθητο, το νέο ασύρματο handsfree δεν λύνει μονάχα τα χέρια σας, αλλά και τα αυτιά σας.
Sony Ericsson HBH-PV720: Για τα αυτιά σας μόνο
του Πάρη Καπράλου

Το HBH-PV720 της Sony Ericsson είναι από τα λίγα ασύρματα ακουστικά που προσαρμόζει εύκολα στο αυτί σας, για να ακούσετε τα πάντα χωρίς προβλήματα ή παρεμβολές από θορύβους. Με τη χρήση του θα απολαύσετε καθαρό ψηφιακό ήχο με το σύστημα ενίσχυσης S-Master Digital της Sony το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής, και σε συνδυασμό με την λειτουργία αυτόματης ρύθμιση έντασης, με την οποία η ένταση ρυθμίζεται αυτόματα με τον εντοπισμό θορύβων σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, θα ακούτε τα πάντα χωρίς πρόβλημα.

Επιπλέον το ακουστικό σας παρέχει δύο ακόμα διευκολύνσεις. Η σύνδεσή του με την συσκευή σας είναι γρηγορότερη και ευκολότερη από ποτέ, αφού με την λειτουργία Auto Pairing γίνεται άμεσα, χωρίς τη χρήση PIN αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη ασφάλεια, ενώ με την λειτουργία επανάκλησης, κρατήστε το τηλέφωνο στην τσέπη σας και κάντε διπλό κλικ στο πλήκτρο του Bluetooth ακουστικού σας, για να καλέσετε τον τελευταίο αριθμό που είχατε καλέσει.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία ο χρόνος ομιλίας με τη χρήση του ακουστικού είναι 11 ώρες και ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις 800. Επιπρόσθετα το ακουστικό είναι ένα από τα ελαφρύτερα που θα συναντήσετε στη διεθνή αγορά, με βάρος μόλις 10 γρ. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο του προϊόντος είναι 50 ευρώ και αυτό ήδη κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v