ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Sony Ericsson HBH-PV720: Για τα αυτιά σας μόνο

To νέο Bluetooth ακουστικό της Sony Ericsson είναι κάτι παραπάνω από όμορφο και αποδοτικό. Πραγματικά εργονομικό αλλά και καλαίσθητο, το νέο ασύρματο handsfree δεν λύνει μονάχα τα χέρια σας, αλλά και τα αυτιά σας.

του Πάρη Καπράλου

Το HBH-PV720 της Sony Ericsson είναι από τα λίγα ασύρματα ακουστικά που προσαρμόζει εύκολα στο αυτί σας, για να ακούσετε τα πάντα χωρίς προβλήματα ή παρεμβολές από θορύβους. Με τη χρήση του θα απολαύσετε καθαρό ψηφιακό ήχο με το σύστημα ενίσχυσης S-Master Digital της Sony το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής, και σε συνδυασμό με την λειτουργία αυτόματης ρύθμιση έντασης, με την οποία η ένταση ρυθμίζεται αυτόματα με τον εντοπισμό θορύβων σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, θα ακούτε τα πάντα χωρίς πρόβλημα.

Επιπλέον το ακουστικό σας παρέχει δύο ακόμα διευκολύνσεις. Η σύνδεσή του με την συσκευή σας είναι γρηγορότερη και ευκολότερη από ποτέ, αφού με την λειτουργία Auto Pairing γίνεται άμεσα, χωρίς τη χρήση PIN αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη ασφάλεια, ενώ με την λειτουργία επανάκλησης, κρατήστε το τηλέφωνο στην τσέπη σας και κάντε διπλό κλικ στο πλήκτρο του Bluetooth ακουστικού σας, για να καλέσετε τον τελευταίο αριθμό που είχατε καλέσει.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία ο χρόνος ομιλίας με τη χρήση του ακουστικού είναι 11 ώρες και ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις 800. Επιπρόσθετα το ακουστικό είναι ένα από τα ελαφρύτερα που θα συναντήσετε στη διεθνή αγορά, με βάρος μόλις 10 γρ. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο του προϊόντος είναι 50 ευρώ και αυτό ήδη κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v