Sony DPF-D70: Κορνιζάρετε ψηφιακά τις αναμνήσεις σας

Η Sony μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στον χώρο της ψηφιακής κορνίζας, στον οποίο μέχρι πρότινος από τους μεγάλους κατασκευαστές κυριαρχούσε η Philips. Και μπορεί η ιαπωνική εταιρεία να άργησε να το κάνει, αλλά το DPF-D70 αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη.
Sony DPF-D70: Κορνιζάρετε ψηφιακά τις αναμνήσεις σας
του Πάρη Καπράλου

Μπορείτε να την τοποθετήσετε οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με την διάθεση και τον χώρο σας, χωρίς να αλλάζετε συνεχώς ρυθμίσεις, με τον έξυπνο αισθητήρα προσανατολισμού που περιστρέφει αυτόματα την εικόνα (portrait-landscape) για τη σωστή της προβολή και να μεταφέρετε τις εικόνες σάς χωρίς να παρεμβάλλεται ειδικό λογισμικό από τον υπολογιστή σας, ή ακόμα και από τη φωτογραφική μηχανή σας μέσω της υποδοχής πολλαπλών καρτών.
 
Η υποδοχή είναι κατάλληλη για κάρτες μνήμης MS / MS Duo / SD / MMC / CF / MD / xD, ενώ τα υποστηριζόμενα φορμάτ εικόνας είναι BMP, JPEG, RAW και TIFF. Παράλληλα μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής USB σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε και να μοιραστείτε με μεγαλύτερη ευκολία της φωτογραφίες σας απευθείας από οποιοδήποτε USB stick. Η εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι 256ΜΒ, ενώ με την λειτουργία αυτόματης προσαρμογής μεγέθους, με την οποία το μοντέλο της Sony σας επιτρέπει να αναπροσαρμόσετε το μέγεθος των μεγάλων αρχείων για την μεταφορά και αποθήκευση ακόμη περισσοτέρων φωτογραφιών, κερδίζετε σε χώρο και ποιότητα. Το μέγεθος της οθόνης είναι 7 ίντσες, η απεικόνιση 16:9 Wide και οι εξωτερικές διαστάσεις της συσκευής φθάνουν τα 207 x 137 x 39 mm. Το βάρος της είναι 550 γρ.

Η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τιμή λιανικής διάθεσης τα 150 ευρώ. Η εγγύηση που τη συνοδεύει είναι ενός έτους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v