LG Renoir KC910: Η απάντηση στο iPhone έρχεται από Ν.Κορέα

Κάμερα με ανάλυση 8Mp, εξελιγμένη οθόνη αφής, λήψη video πολλαπλών ταχυτήτων, dolby mobile για πλούσιο ήχο, GPRS, μνήμη 70 ΜΒ και αναμφισβήτητη κομψότητα, συνθέτουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του μεγάλου αντιπάλου του iPhone.
LG Renoir KC910: Η απάντηση στο iPhone έρχεται από Ν.Κορέα
του Πάρη Καπράλου

Το νέο κινητό της LG Renoir KC910 είναι ένα έργο τεχνικής αρτιότητας που απευθύνεται σε ανθρώπους με αισθητικές αναζητήσεις... Η εξελιγμένη κάμερα του LG KC910 διαθέτει ανάλυση 8 Megapixel με οπτικά μέρη Schneider-Kreuznach και Xenon flash για λήψεις ακόμη και στο σκοτάδι. Επιπλέον με ρύθμιση ευαισθησίας ISO που φτάνει τα 1600 σας βοηθάει να βγάλετε άψογες φωτογραφίες ακόμη και με χαμηλό φωτισμό. Με την εξελιγμένη οθόνη αφής μπορείτε να επιλέξετε το αντικείμενο στο οποίο θέλετε να εστιάσετε απλά ακουμπώντας την οθόνη. Η λήψη θα πραγματοποιηθεί αφού πάρετε το χέρι σας από την οθόνη. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ λήψη αναζητώντας το "κουμπί" φωτογράφισης και ταυτόχρονα θα έχετε πιο καθαρές και σταθερές φωτογραφίες.

Στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα λήψης video πολλαπλών ταχυτήτων. Συγκεκριμένα η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε λήψεις Slow-motion (120 fps) για να δείτε κάθε λεπτομέρεια σε πολύ γρήγορα κινούμενα αντικείμενα όπως σε sports events αλλά και Fast-motion Video Recording (5fps) για καταγραφή αντικειμένου που κινείται αργά σε κανονική κίνηση.

Παράλληλα το κινητό ενσωματώνει μία ξεχωριστή δυνατότητα για αναπαραγωγή ήχου Dolby. Η τεχνολογία Dolby Mobile παρέχει πλούσιο ήχο με ισχυρά μπάσα για μοναδική μουσική απόλαυση. Με τις τεχνολογίες Natural Bass, Sound Space for Headphones, και High-Frequency Enhancer αποδίδει ποιοτικά αποτελέσματα σε κάθε αναπαραγωγή ήχου. Με το LG-KC910 παρακολουθείτε DivX/Xvid video χωρίς να αναγκαστείτε να κάνετε encode ειδικά για το τηλέφωνο. Μεταφέρετε τα video σας απλά με την λειτουργία drag & drop από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας απλώς τη σουίτα λογισμικού που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία, ή μέσω τις σύνδεσης με τον υπολογιστή ο οποίος θα δει το κινητό σας ως εξωτερική μονάδα αποθήκευσης.

Εξάλλου, η κατασκευάστρια εταιρεία προτείνει τη χρήση A-GPS (μέσω σύνδεσης GPRS) και τη χρήση των χαρτών Google Maps για να μη χάνετε ποτέ τον δρόμο σας. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τα σύγχρονα 3G Networks και Wi-Fi μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο σε πολύ γρήγορες ταχύτητες, ενώ τα εξατομικευμένα Widgets και το Active Flash UI σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις που θα παρουσιάζονται στην οθόνη του νέου σας κινητού.

Η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής περιορίζεται στα 70 ΜΒ, αλλά επεκτείνεται με τη χρήση καρτών microSD. Η συνδεσιμότητα της συσκευής με άλλες συσκευές γίνεται μέσω Bluetooth, το οποίο είναι A2DP (δλδ. σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε στερεοφωνικό ήχο με τη χρήση ειδικών ακουστικών ή μεγαφώνων), ενώ το κινητό θα σας συνοδεύσει άνετα και στα ταξίδια σας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, δεδομένου ότι ως Quadband δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με τα αμερικανικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το κατασκευαστή ο χρόνος ομιλίας του κινητού είναι 3 ώρες και ο χρόνος αναμονής μέχρι 250 ώρες. Το βάρος της συσκευής είναι 114 γρ. και οι διαστάσεις της 107.8 x 55.9 x 14 mm. Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με ενδεικτική λιανική τιμή διάθεσης με ΦΠΑ τα 460 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v