Nokia N78 Cocoa Brown: "Γλυκιά" τεχνολογία

Το “σοκολατένιο” κινητό της επιτυχημένης σειράς Ν της Νokia με κομψή σχεδίαση, σας παρέχει μια πληθώρα δυνατοτήτων και ευκολιών και είναι ένα μάλλον οικονομικό μοντέλο, τουλάχιστον περισσότερο οικονομικό από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.
Nokia N78 Cocoa Brown: Γλυκιά τεχνολογία
του Πάρη Καπράλου

Σας παρέχει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες και να κάνετε λήψεις βίντεο με την κάμερα 3,2 Μegapixels η οποία έχει οπτικά μέρη ακριβείας με την υπογραφή Carl Zeiss, Multimedia Player, σερφάρισμα στο Internet με τη μεγάλη οθόνη του 2,4 ιντσών –είτε μέσω κινητού δικτύου είτε μέσω ασύρματου δικτύου LAN (WLAN) σε πολύ καλές ταχύτητες και GPS, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου.

Με ενσωματωμένη μνήμη 70MB και υποδοχή καρτών microSD έως 2GB είναι ο ιδανικός αποθηκευτικός χώρος για την αποθήκευση επαφών, μηνυμάτων, ήχων κλήσεων, εικόνων, βίντεο κλιπ και εφαρμογών. Σε διακριτική απόχρωση "Cocoa Brown" στην πίσω πλευρά του και λιτές κομψές γραμμές, μπορείτε άνετα να το «μπλέξετε» με σοκολάτα με το μέγεθος και το βάρος που έχει. Συγκεκριμένα, το βάρος της συσκευής είναι 102 γραμμάρια περίπου και οι διαστάσεις της περιορίζονται στα 113 x 49 x 15.1 mm. Το κινητό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 320 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v