Maxtor Basic External HDD: Η πραγματική φορητότητα που περιμέναμε

Επιτέλους το κατάλαβαν. Λίγο καιρό έχουν που το κατάλαβαν, αλλά δεν πειράζει. Γι' αυτό είναι ο πελάτης, για να συγχωρεί... Επιτέλους κάποια εταιρεία πρόσθεσε αντικραδασμική προστασία σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας.
Maxtor Basic External HDD: Η πραγματική φορητότητα που περιμέναμε
του Πάρη Καπράλου

Ο νέος εξωτερικός σκληρός δίσκος 1TB της σειράς "Basic" της Maxtor, ήρθε να συμπληρώσει την κατηγορία με ένα απλό, εύχρηστο και μεγάλης χωρητικότητας μοντέλο, με αντικραδασμική προστασία ώστε να μην χαλάει εύκολα. Οι διευκολύνσεις που προσφέρει το μοντέλο είναι πολλές με σημαντικότερη τη σχέση χωρητικότητας / όγκου.

Ωστόσο, σε αυτή τη «σχέση», ή αξιολόγηση αν προτιμάτε, υπάρχουν κι άλλα μοντέλα από άλλες εταιρείες, τα οποία όμως είναι περισσότερο ευπαθή, με αποτέλεσμα να απαξιώνουν τη δυνατότητα φορητότητας, αφού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες συσκευές.

Ο συγκεκριμένος, εύκολος στην εγκατάσταση, συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB 2.0 και είναι συμβατός και με τις προηγούμενες εκδόσεις USB 1.1 για μεγαλύτερη προσαρμογή και ευκολία. Απόλυτα φορητός, είναι εξοπλισμένος με τεχνολογίες προστασίας όπως το EMI protection και Shock protection για να τον μεταφέρετε όποτε χρειάζεται, χωρίς ενδοιασμούς.

Ο δίσκος αποδίδει χωρητικότητα 1 ΤΒ, ζυγίζει ένα κιλό, έχεις διαστάσεις 203 x 127 x 44,5 mm και συνδέεται με τον υπολογιστή με USB 2.0, χωρίς να απαιτεί σύνδεση με ρεύμα αλλά τροφοδοτούμενος από τη σύνδεση του με τον υπολογιστή.

Η ενδεικτική τελική τιμής λιανικής της συσκευής βρίσκεται στα 110 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v