Toshiba Portege R600-10U: Laptop παντός καιρού

Πιο ελαφρύ από κάθε άλλο, με πάχος όσο ένα περιοδικό, μηχανισμό απορρόφηση χτυπημάτων και αδιάβροχο πληκτρολόγιο, το νέο Portege της Toshiba ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Toshiba Portege R600-10U: Laptop παντός καιρού
του Πάρη Καπράλου

Εμπλουτισμένη με την οικογένεια τεχνολογιών Toshiba "EasyGuard" το νέο μοντέλο της σειράς συνδυάζει κορυφαία απόδοση εν κινήσει με εντυπωσιακή ισχύ, ταχύτητα και δυνατότητα επέκτασης για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας.

Το Portege R600 είναι ένα από τα ελαφρύτερα laptop στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Εξαιρετικά μικρό και απίστευτα ελαφρύ, με βάρος που φτάνει μόλις τα 779 γραμμάρια και πάχος περιοδικού, το νέο μοντέλο σας επιτρέπει να το μεταφέρετε με μοναδική άνεση και ευκολία οπουδήπότε. Το ανθεκτικό μεταλλικό του περίβλημα, δίνει ένα λεπτό και ελαφρύ design ενώ ο συνδυασμός μνήμης έως 5 GB, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 8 ώρες, και η transflective οθόνη 12,1", εγγυώνται σκληρή επαγγελματική χρήση σε κάθε περιβάλλον.

Η Toshiba εξόπλισε το ανθεκτικό μεταλλικό σώμα με μηχανισμό HDD Protection, για απορρόφηση των χτυπημάτων και καλύτερη προφύλαξη του σκληρού δίσκου που μεταφέρει τα αρχεία σας. Αυτό εγγυάται ότι σε οποιαδήποτε πτώση ή χτύπημα τα δεδομένα σας δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν ή να καταστραφούν. Παράλληλα, διαθέτει ανθεκτικό στο νερό πληκτρολόγιο (spill resistant) και μηχανισμό αναγνώρισης του δαχτυλικού σας αποτυπώματος (Fingerprint Recognition).

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά η Toshiba παρουσιάζει ένα μοντέλο με πλήρεις δυνατότητες εν κινήσει. Οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή της Intel σε συνδυασμό με την πλατφόρμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης (Ultra Low Voltage) προσφέρουν εντυπωσιακή αυτονομία στην μπαταρία. Ενώ τα 2GB μνήμης παρέχουν ανεπανάληπτη ταχύτητα στις εφαρμογές. Η δικτύωση γίνεται μέσω κάρτας Gigabit για περισσότερη ταχύτητα, ή ασύρματα μέσω νέας γενιάς WiFi (Draft-N) αν έχετε πρόβλημα καλωδίων ή είστε εν κινήσει. Ενώ υπάρχει ακόμη Bluetooth τεχνολογία για επικοινωνία με συμβατές συσκευές, και ενσωματωμένο 3G module για πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του προϊόντος είναι 2.300 ευρώ και αυτό ήδη κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v