Sony Ericsson C905 Black: Η CyberShot που έγινε... κινητό

Με ανάλυση 8,1 Megapixels και μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ισάξιο με μία απλή αλλά ποιοτική ψηφιακή, το Sony Ericsson C905 Black είναι πραγματικά μία "κινητή" φωτογραφική μηχανή.
Sony Ericsson C905 Black: Η CyberShot που έγινε... κινητό
του Πάρη Καπράλου

Το τηλέφωνο Sony Ericsson C905 ανήκει στην σειρά CyberShot κινητών και είναι φτιαγμένο για την λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών. H κάμερα 8,1 Megapixels προσφέρει ζωντανές, μοναδικές και πεντακάθαρες φωτογραφίες, εφοδιασμένη με ακόμα περισσότερες λειτουργίες μιας κανονικής ψηφιακής μηχανής και το λογισμικό με το οποίο είναι φορτωμένη η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν μία σειρά από προγραμματισμένες λειτουργίες που καθιστούν τη χρήση της εύκολη και δημιουργική.

Για παράδειγμα, αν υπάρχουν άνθρωποι στη φωτογραφία σας και ενεργοποιήσετε την ανίχνευση προσώπου το C905 σας εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα και εστιάζει σ' αυτά. Όταν βγάζετε φωτογραφίες, το φλας ανάβει αυτόματα όποτε χρειαστεί. Το φλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις λήψεις BestPic και video. Επίσης η συσκευή διαθέτει σταθεροποιητή λήψης βίντεο και φωτογραφίας και την λειτουργία περιορισμού κόκκινων ματιών, ενώ με το C905 σας, αποκτάτε αυτόματα το προσωπικό σας blog. Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες και τα video σας, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, για να τα δουν όλοι.

Η δυνατότητα video-κλήσης, η ύπαρξη HSDPA για ταχεία πλοήγηση στο internet, η σύνδεση μέσω Bluetooth για συγχρονισμό, κοινή χρήση και αποστολή υλικού, αλλά και μέσω WiFi για ασύρματη δικτύωση του κινητού σας, είναι μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα.

Η συσκευή έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής τα 500 ευρώ με φόρο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα πριν το τέλος Νοεμβρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v