Nokia N85: Ένα multimedia PC στην... τσέπη σας

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και πολλές λειτουργίες πολυμέσων, πλοήγησης, σύνδεσης στο internet και, φυσικά, διασκέδασης, το νέο κινητό της Nokia αξίζει αδιαμφισβήτητα την προσοχή σας.
Nokia N85: Ένα multimedia PC στην... τσέπη σας
του Πάρη Καπράλου

Μία σχετικά νέα συσκευή της Nokia το N85 αξίζει τουλάχιστον την προσοχή μας.
Με εντυπωσιακό σχεδιασμό σε μαύρη απόχρωση και στρογγυλεμένες γωνίες που το κάνουν μοναδικό, έρχεται εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη 2,6" και 16 εκ. χρωμάτων για βελτιωμένη ποιότητα απεικόνισης και πολλαπλές υπηρεσίες σε μια συσκευή.

Το Nokia N85 προσφέρει ένα βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης, έναν πλήρη υπολογιστή πολυμέσων με δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο και μοναδικές λήψεις υψηλής ευκρίνειας –για κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε τον προορισμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nokia Maps με τον ενσωματωμένο δέκτη GPS και με την υποστήριξη της υπηρεσίας φωνητικής πλοήγησης (περιλαμβάνεται άδεια 3 μηνών στην συσκευασία).

Με την ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης 5 Μegapixel, με οπτικά μέρη Carl Zeiss και φλας, κρατήστε για πάντα τις αγαπημένες σας στιγμές, με εκπληκτικές και ποιοτικές λήψεις. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε λήψεις video 30fps και να τις απολαύσετε με τους φίλους σας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας, μέσω της εξόδου TV-Out του Νokia N85.

Η κατασκευάστρια εταιρεία μιλά στις ανακοινώσεις της για «διασκέδαση χωρίς περιορισμούς» υπονοώντας ότι έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια αλλά και τις αγαπημένες σας εκπομπές μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου FM (με RDS) και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με τα παιχνίδια και να μοιραστείτε τα υψηλά σκορ σας με τους φίλους σας (περιλαμβάνεται κουπόνι αγοράς 1 παιχνιδιού N-gage στην αρχική συσκευασία). Παράλληλα με όλα αυτά, το Wi-Fi θα σας επιτρέψει τη σύνδεση στο διαδίκτυο για συνομιλία μέσω διαδικτύου και την αποστολή και λήψη e-mail, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να πραγματοποιήσετε βίντεο κλήσεις μέσω 3G και τη δεύτερη ενσωματωμένη VGA camera.

Η τελική ενδεικτική τιμή της συσκευής είναι 585 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φόρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v