Logitech QuickCam Pro: Κάτι... περισσότερο από μία απλή Webcam

Η νέα Logitech QuickCam Pro με φακό Carl Zeiss, λειτουργία αυτόματης εστίασης και έξυπνο σύστημα αναγνώρισης προσώπων, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τις απλές webcams. Κυκλοφόρησε ήδη στην ελληνική αγορά, σε πολύ λογική τιμή.
Logitech QuickCam Pro: Κάτι... περισσότερο από μία απλή Webcam
του Πάρη Καπράλου

Οι web cameras γενικά δεν έχουν το καλύτερο όνομα στον χώρο των gadgets αναφορικά με τη ποιότητα που αποδίδουν. Πολλά από τα κακά βεβαίως που τους αποδίδονται οφείλονται σε άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ποιότητα της σύνδεσης ή το είδος του δικτύου με το όποιο συνδέεται ένας χρήστης όταν επικοινωνεί με έναν άλλο χρήστη στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση μία νέα γενιά από κάμερες που εδώ και μερικούς μήνες λανσάρεται υπόσχεται να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα και να αποκαταστήσει στις προτιμήσεις των χρηστών το είδος της συσκευής....

Μία κάμερα που μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ήταν η Logitech QuickCam Pro για Notebook. Συμβατή και με Windows Vista η Logitech QuickCam Pro 9000 ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της, με οπτικά μέρη Carl Zeiss, λειτουργία αυτόματης εστίασης και έξυπνο σύστημα αναγνώρισης προσώπων! O ποιοτικός γυάλινος φακός υπόσχεται εικόνες με περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ενώ η ειδική βάση στήριξης θα την προσαρμόσει ιδανικά πάνω στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή. Διαθέτει αισθητήρα με ανάλυση 960x720 pixels σε βίντεο, με μια απλή όμως εφαρμογή αναβάθμισης μπορεί να αποδώσει μέχρι και 1.3 Megapixels (HD-1280x960) σε λήψη βίντεο και 8.0 Megapixels σε φωτογραφία!

Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με την προηγμένη τεχνολογία RightSound για την ιδανική προσαρμογή της ρύθμισης του ήχου αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον. Χάρη σε αυτόν τον τρόπο σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο στις συζητήσεις σας, χωρίς παραμορφώσεις, ηχώ ή ενοχλητικούς θορύβους. Σε ένα ακόμη σημείο που ξεχωρίζει το μοντέλο της Logitech είναι ότι χρησιμοποιεί το εξελιγμένο σύστημα RightLight2, για πιο καθαρή απεικόνιση σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Η κάμερα διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα και τιμάται 65 ευρώ περίπου, τιμή που συμπεριλαμβάνει φόρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v