Business Navigator HP iPAQ 614: Ο προσωπικός σας... ξεναγός

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά ενός καλού PDA και ενός business κινητού τηλεφώνου, με προηγμένο λειτουργικό και ένα υπερ-εξελιγμένο σύστημα GPS, το Business Navigator 614 της HP είναι ό,τι ακριβώς θα χρειαστείτε αν ναυαγήσετε σε κάποιο απομακρυσμένο νησί.
Business Navigator HP iPAQ 614: Ο προσωπικός σας... ξεναγός
του Πάρη Καπράλου

Tο νέο Business Navigator HP iPAQ 614 αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη. Όχι τόσο διότι προσθέτει κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο στις προτάσεις της HP για συνδυασμό ενός καλού PDA και ενός business κινητού τηλεφώνου, αλλά περισσότερο διότι συνδυάζει πολλές αρετές που είχαν προηγούμενα μοντέλα, σε μία συσκευή.

Η HP διάλεξε περίεργη περίοδο για να παρουσιάσει μία καθαρά business πρόταση. Το νέο Business Navigator ΗP iPAQ 614 με λειτουργικό Windows Mobile 6 Professional και μεγάλη οθόνη αφής για να παρέχει στον επαγγελματία την δυνατότητα πρόσβασης στο internet, διαχείρισης ατζέντας και outlook από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται, εύκολα, άνετα και με ασφάλεια, μας θυμίζει εν μέσω θέρους τις αγχωμένες μέρες του χειμώνα.

Ως συσκευή το iPAQ 614 της HP διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό του και μια σειρά από λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως η Φωνητική Αναγνώριση που μεταμορφώνει τη συσκευή σε έναν προσωπικό συνεργάτη. Μπορείτε να ενεργοποιήστε εφαρμογές, να διαβάσετε τα e-mails σας, να ακούσετε μουσική ή να ζητήσετε από τη συσκευή να σας διαβάσει τα μηνύματα σας και να ηχογραφήστε τις απαντήσεις σας για γρήγορη ανταπόκριση!

Επιπρόσθετα μπορείτε να βρείτε τον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα με τη λειτουργία Assisted GPS ή εναλλακτικά με τους προ-εγκατεστημένους χάρτες της Google για σχεδιασμό διαδρομής, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιήσετε το προεγκατεστημένο MLS Destinator 7, που σας δίνει πλήρεις χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα. Με το νέο HP iPAQ 614 Business Navigator μπορείτε πλέον να νιώθετε ασφάλεια. Τα e-mails και τα υπόλοιπα δεδομένα σας προστατεύονται με τη χρήση κωδικών, ενώ με τη βοήθεια της εφαρμογής HP Enterprise Mobility Suite, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας και διαχείρισης της συσκευής από απομακρυσμένες τοποθεσίες για
αυξημένη ασφάλεια και αξεπέραστη απόδοση

Ως προς τις δυνατότητες επικοινωνίας της, η συσκευή είναι ένα 3G τηλέφωνο, πράγμα που έχει περισσότερη σημασία αναφορικά με τη διαχείριση και παρουσίαση δεδομένων παρά με θέματα που άπτονται της φωνητικής επικοινωνίας. Τώρα έχετε πρόσβαση στο internet ακόμη και εκτός γραφείου με ευρυζωνικές ταχύτητες. Με την υπηρεσία HP IPAQ Mobile Broadband Connect, που επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση στο internet με συνδεσιμότητα 3G, συγχρονισμό με notebooks, PCs ή και servers για να μπορείτε να κατεβάζετε και να παρακολουθείτε γρήγορα παρουσιάσεις και videos.

Τέλος, το HP iPAQ 614 διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα ανάλυσης 3 megapixel και σας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνετε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και videos, ενώ η σχεδιασμένη για άνεση και ευκολία οθόνη αφής σας επιτρέπει να εκτελείτε εφαρμογές και να διαχειριστείτε τις καθημερινές σας εργασίες απλά με ένα άγγιγμα.

Η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής της συσκευής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) είναι 499 ευρώ, και αυτή κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v