Samsung D880: Μία συσκευή, δύο αριθμοί

Το πρώτο κινητό που ενσωματώνει δύο κάρτες sim κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά και μας... λύνει τα χέρια: tri-band, με κάμερα 3 megapixel, oθόνη TFT 262.000 χρωμάτων, music player, ραδιόφωνο FM, Bluetooth, θύρα USB και χρόνο αναμονής έως 360 ώρες.
Samsung D880: Μία συσκευή, δύο αριθμοί
του Πάρη Καπράλου

Διαβάζοντας το άρθρο μας θα αναρωτιέστε το αυτονόητο: πώς κανείς άλλος μεγάλος κατασκευαστής μέχρι σήμερα δεν διείδε την ανάγκη για ένα κινητό με δύο κάρτες, δηλαδή ένα κινητό που θα μπορεί να ενσωματώνει τις δύο γραμμές κινητής τηλεφωνίας που έχετε; Αυτή η τεχνική επιλογή είναι κοινός τόπος για όλες τις μικρότερες μάρκες της Άπω Ανατολής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν φέρει ποτέ μοντέλα τους στην ελληνική αγορά αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν θα υπονοήσουμε κάποια εμπλοκή των παρόχων σε αυτό το ζήτημα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Το Samsung D880 είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της κορεάτικης μάρκας. Είναι ευπαρουσίαστο και εκτός από την εκπληκτική δυνατότητα του να δέχεται δύο κάρτες SIM και να διατηρεί ενεργές και τις δύο γραμμές, έχει πολλά άλλα εκτιμητέα χαρίσματα. To Samsung D880 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο διαφορετικές κάρτες SIM, απλά κι εύκολα, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιείτε τη μία κάρτα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και την άλλη για τα προσωπικά σας τηλεφωνήματα.

Επιπλέον, το D880 είναι ένα Tri-Band τηλέφωνο, με κάμερα 3 megapixel με αυτόματη εστίαση, music player, δυνατότητα λήψης και αναπαραγωγής βίντεο, oθόνη TFT 262.000 χρωμάτων, ραδιόφωνο FM, Bluetooth, θύρα USB, δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 2 GB με κάρτα MicroSD.

Από πλευράς συνδεσιμότητας το κινητό συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB 2.0 και με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 104 x 51 x 18.9 mm, το βάρος της συσκευής ειναι 113 gr, ο χρόνος ομιλίας σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία είναι 4 ώρες και ο χρόνος αναμονής μέχρι 360 ώρες.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει σύντομα στη ελληνική αγορά (μέσα στο καλοκαίρι) και η ενδεικτική λιανική τιμή του –συμπεριλαμβανομένου φόρου- είναι 295 ευρώ. Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε είναι το κατά πόσον η ελληνική αγορά θα αγκαλιάσει μία τέτοια λύση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v