ASUS M930: Ένας κινητός... άσος στο μανίκι σας!

Το νέο Μ390 της Asus μοιάζει, λειτουργεί και κοστίζει όσο ένας μικρός φορητός υπολογιστής (λαπτοπ). Έχει όμως το μέγεθος της παλάμης μας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποτελέσει τον... άσο στο μανίκι μας.
ASUS M930: Ένας κινητός... άσος στο μανίκι σας!
του Πάρη Καπράλου

Μία μη αναμενόμενη πρόταση από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ήρθε να ταράξει τα νερά στον χώρο των ευφυϊών κινητών τηλεφώνων. Πρόκειται για το ASUS M930, το οποίο επιτυγχάνει να συνδυάζει με κομψό τρόπο τη μόδα με τη λειτουργικότητα.

Με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και μία μεγάλη ευρυγώνια οθόνη -στις 2.6'' TFT LCD , με δυνατότητα απεικόνισης 65,536 χρωμάτων- η χρήση του M930 είναι εύκολη και αποτελεσματική, ενώ ο σχεδιασμός του που περιλαμβάνει λεία μεταλλικά στοιχεία και ανακλαστικές επιφάνειες, το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 και τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο 3,5G – καθιστώντας τη μια πλήρως εξοπλισμένη συσκευή που σας επιτρέπει να εργάζεστε όταν βρίσκεστε «εκτός έδρας».

Η συσκευή δεν υπολείπεται καθόλου σε σχεδιαστικές αναζητήσεις –θυσία στο βωμό της λειτουργικότητας που βλέπουμε σε άλλα smartphones ακόμα και από κορυφαίους εγκαθιδρυμένους κατασκευαστές στη συγκεκριμένη αγορά. Επιπρόσθετα το M930 προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένη εικόνα με μια επιπρόσθετη WQVGA οριζόντια οθόνη, καθιστώντας πολύ ευκολότερη για τα μάτια την καθημερινή περιήγηση σε περιεχόμενα, την ανάγνωση και το γράψιμο εγγράφων και μηνυμάτων. Με αυτή την υπερ-ευρυγώνια οθόνη και την ενσωματωμένη webcam, οι χρήστες είναι σε θέση να απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας βιντεοτηλεφωνία με μεγαλύτερη, πιο καθαρή και πιο λεπτομερή εικόνα.

Η συσκευή διαθέτει δυο γρήγορες και εύκολες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων για τον επιχειρηματία που βρίσκεται εν κινήσει: μέσω του αριθμητικού πληκτρολογίου όταν είναι κλειστό και του πλήρους πληκτρολόγιου QWERTY όταν είναι ανοικτό. Η διάταξη του πληκτρολογίου QWERTY είναι τακτοποιημένη και συμπαγής, τοποθετώντας κάθε χαρακτήρα στη σωστή θέση και προσφέροντας τη γρήγορη, εύκολη και άμεση εισαγωγή των δεδομένων ενός κανονικού πληκτρολογίου, ενώ το αντίστοιχο αριθμητικό πληκτρολόγιο, παρέχει την ευκολία του ενός χεριού.

Από άποψη συνδεσιμότητας η συσκευή είναι κορυφαία, αφού διαθέτει υποστήριξη GPRS, EDGE, WCDMA, HSDPA, Bluetooth 2.0, Wi-Fi και USB 2.0, οι χρήστες διαθέτουν όλες τις δυνατότητες σύνδεσης. Η ταχύτερη λήψη μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο και MP3 εξασφαλίζεται με την υψηλή ταχύτητα μεταφορά δεδομένων των 3,5G. Επιπλέον, οι χρήστες, ακόμα και σε περιοχές που δεν έχουν κάλυψη Wi-Fi, μπορούν να μετατρέψουν το M930 σε ένα 3,5G μόντεμ, χάρη στο one-step Quick Modem Setting και να συνδέονται εύκολα στο Internet, ενώ με την αυτόματη plug and play διαμόρφωση του δικτύου, οι χρήστες μπορούν απλώς να συνδέουν μια κάρτα SIM και να ολοκληρώνουν αυτόματα τη σύνδεσή τους στο Internet.

Το βάρος της συσκευής είναι 158 γραμ. ενώ η αυτονομία της φτάνει τις 200 ώρες σε κατάσταση αναμονής και τις 4 ώρες σε ομιλία. Το κινητό εκτιμάται ότι θα διατεθεί στην ελληνική αγορά στη τιμή των 600 ευρώ (ενδεικτική τελική τιμή η οποία συμπεριλαμβάνει φόρο) τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v