Sony MicroVault «Click»: Ταχύτητα και χωρητικότητα πάντα μαζί μας

Με χωρητικότητα μέχρι και 16GB και ταχύτητα ανάγνωσης - εγγραφής 31MB/δευτ., όμορφα και χαρούμενα χρώματα και εξαιρετικά μικρό μέγεθος, τα νέα memory USB sticks της Sony είναι σκέτος πειρασμός.
Sony MicroVault «Click»: Ταχύτητα και χωρητικότητα πάντα μαζί μας
του Πάρη Καπράλου

Η νέα σειρά MicroVault Click προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης, υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων και συμβατότητα με την τεχνολογία Windows ReadyBoost για τη βελτίωση των επιδόσεων της μνήμης όταν αυτή χρησιμοποιείται σ’ ένα PC με λειτουργικό σύστημα Windows Vista. Τόσο η σειρά MicroVault Click, όσο και η σειρά Click Excellence ακολουθούν σχεδίαση τύπου ‘click’ για την εμφάνιση και την απόκρυψη της σύνδεσης USB, η οποία εξασφαλίζει ταχεία και εύκολη χρήση.

Αμέσως μόλις συνδεθούν στον υπολογιστή οι μνήμες είναι ορατές, και αυτό το «αμέσως» δεν θα το πιστεύετε μέχρι να το δείτε: είναι πραγματικά αμέσως, κι όχι μετά από... λίγο, όπως σε άλλα ανάλογα προϊόντα. Η σειρά MicroVault Click Excellence -σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία- είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες, προσφέροντας εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους μεταφοράς δεδομένων και χωρητικότητες από 2GB ως 8GB. Με χρόνους ανάγνωσης ως και 31MB/s και εγγραφής ως και 11MB/s, είναι εύκολο να μεταφέρετε και να μοιράζεστε μεγάλα επαγγελματικά αρχεία με συναδέλφους και πελάτες, μέσω σύνδεσης Hi-Speed USB 2.04. Η σειρά MicroVault Click Excellence είναι διαθέσιμη σε ανοικτό ασημί χρώμα, ενώ διαθέτει ένδειξη LED, η οποία ενεργοποιείται, όταν μεταφέρονται δεδομένα.

Εξάλλου, η σειρά MicroVault Click έχει μικρότερο μέγεθος σε σύγκριση με την «Excellence» και οι μνήμες είναι ελαφρύτερες κατά περίπου 9 γραμμάρια. Η πολύχρωμη σειρά προσφέρει σύνδεση Hi-Speed USB 2.0 και χωρητικότητα από 2GB μέχρι και 16GB. Τα μοντέλα της σειράς MicroVault Click υποδηλώνουν τη χωρητικότητα μέσω του χρώματος, μέσω της ένδειξης LED τους.

Οι σειρές MicroVault Click και Click Excellence είναι διαθέσιμες από το Μάιο του 2008 και συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση με ισχύ σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Το εύρος της τιμής των σειρών κυμαίνεται από 10 ευρώ μέχρι 130, ποικίλλει ανάλογα με τη χωρητικότητα και παρουσιάζει πολύ διαφορετικές τιμές ανά κατάστημα, οπότε θα σας συνιστούσαμε να ψάξετε λίγο πριν αγοράσετε, αν η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο για τη απόφαση σας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v