Z8: Σχεδιασμός Ferrari με επιδόσεις Motorola

Μία ακόμα πολύ ιδιαίτερη ηλεκτρονική συσκευή έκανε την εμφάνιση της με τα διακριτικά της Ferrari, ακολουθώντας το παράδειγμα φορητών υπολογιστών και άλλων αξεσσουάρ της πολυτελούς μάρκας.
Z8: Σχεδιασμός Ferrari με επιδόσεις Motorola
του Πάρη Καπράλου

Με το σπάνιο πλεονέκτημα το νέο κινητό της Motorola να είναι ένα από τα καλύτερα fashion phones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, και αντίθετα με άλλα πολυτελείας brands που αξιολογούν πρώτα την εμφάνιση και μετά την ευχρηστία και τις δυνατότητες των συσκευών στις οποίες επιλέγουν να αναγράψουν το λογότυπο τους, το Motorola Z8 Ferrari Limited Edition είναι ένα αξιόπιστο, εύχρηστο κινητό, μία πραγματικά αξιόλογη και αξιόμαχη πρόταση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Το τηλέφωνο έρχεται με full extra σύνθεση. Videos, wallpapers και ringtones που παραπέμπουν στη Ferrari είναι «φορτωμένα» από τον κατασκευαστή. Η συσκευασία του κινητού είναι επίσης ιδιαίτερη, ενώ τη συνοδεύουν ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως ειδική δερμάτινη θήκη, δύο αναμνηστικές βαλβίδες της F1 ενσωματωμένες στην ειδική θήκη από plexiglass, και βεβαίως πιστοποιητικό γνησιότητας.

Το μοντέλο ονομάζεται «χαϊδευτικά» «MOTO Z8 Ferrari» και σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε παγκοσμίου επιπέδου ταινίες με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, όπως το ήδη φορτωμένο “The Bourne Identity” με ελληνικούς υπότιτλους. Διαθέτει HSDPA –τεχνολογία που επιτρέπει να κατεβάζει υλικό από το internet με ταχύτητα 3.6Mbps, ενώ μονάχα με το πάτημα ενός πλήκτρου έχετε πρόσβαση στη μουσική της επιλογής σας. Η συσκευή μπορεί –σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία– να αποθηκεύσει μέχρι και 9.600 τραγούδια.

Το κινητό διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Symbian UIQ, προκειμένου να προσαρμόζεται στα μέτρα σας αναφορικά με την εμφάνιση, το προφίλ, τις λειτουργίες, τα προγράμματα. Υπερθεαματικό είναι το αποτέλεσμα της αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Τα βίντεο που παίζει η συσκευή μπορούν να αναπαράγονται με ανάλυση 30 frames το δευτερόλεπτο, η high definition οθόνη του νέου ΜΟΤΟ Z8 Ferrari θέτει 16 εκατομμύρια χρώματα στην διάθεση σας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Σε επίπεδο «αντοχών» το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με ειδικό τύπο μπαταρίας που –σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια– του δίνει δυνατότητα αυτονομίας σε αναμονή μέχρι και 16 μέρες, χρόνο ομιλίας σε 3G δίκτυο μέχρι 5 ώρες, ζωή μπαταρίας σε λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής ως 12 ώρες.

Φυσικά το κινητό διαθέτει κάμερα (στα 2MP) με δυνατότητα ψηφιακού zoom (8x), σταθερή εστίαση, φλας-λυχνία LED, μπορεί να λαμβάνει και να στέλνει email και διαθέτει εσωτερική μνήμη 64ΜΒ και αφαιρούμενη μνήμη (MicroSD) 4GB. Η οθόνη των 2,2 ιντσών σε TFT είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το βάρος της συσκευής είναι 112 γραμμάρια.

Η συσκευή έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στα μεγαλύτερα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής με ΦΠΑ των 640 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v