Sony Bravia: Το home theatre αλλάζει εποχή

Καλύτερη ποιότητα και βελτιωμένη εμφάνιση υπόσχονται οι νέες Sony Bravia, που "κρύβουν" ένα πλήρες σύστημα ήχου surround 5.1 στην κομψή τους βάση, παρέχοντας παράλληλα έξυπνες λειτουργίες που σας λύνουν τα χέρια.
Sony Bravia: Το home theatre αλλάζει εποχή
του Πάρη Καπράλου

Σημαντική είναι η προσπάθεια των εταιρειών κατασκευής συσκευών ψυχαγωγίας για το σπίτι να τις εντάξουν δυνητικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον και βεβαίως αυτές να έχουν καλή αισθητική. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δημιουργία και προσφορά προς το καταναλωτικό κοινό από τη Sony δύο νέων τηλεοράσεων της οικογένειας Bravia.

Οι νέες Sony Bravia υπόσχονται καλύτερη ποιότητα αλλά και βελτιωμένη εμφάνιση. Το δίχως άλλο αυτό τον στόχο εξυπηρετεί το γεγονός ότι δεν φαίνεται ούτε ένα ηχείο. Τα νέα συστήματα ήχου surround 5.1 καναλιών Bravia Theatre RHT-G900 και RHT-G1500, τα οποία ενσωματώνουν όλο το σύστημα ενίσχυσης ήχου και τα ηχεία που απαιτούνται για μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία μέσα σε μια κομψή βάση για την τηλεόρασή σας και διαθέτουν διπλά subwoofer, ώστε να προσφέρουν ήχο με το μέγιστο δυνατό «βάρος» ήχου και ένταση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα πλήρες σύστημα surround χωρίς να γεμίζετε το σπίτι σας με ηχεία ή καλώδια: αρκεί απλά να τοποθετήσετε την τηλεόραση Bravia σας σε μια από αυτές τις βάσεις, να τοποθετήσετε στα ράφια της ως και τέσσερις συσκευές – όπως συσκευές αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, κονσόλες παιχνιδιών ή τον καλωδιακό / δορυφορικό σας δέκτη – να συνδέσετε τις συσκευές με τη βάση και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη μαγεία του home cinema.

Χάρη στην υποδοχή Digital Media Port και τους αρθρωτούς της προσαρμογείς για συσκευές Walkman και άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Bluetooth και Wi-Fi όπως οι φορητοί υπολογιστές VAIO, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε στη βάση τις φορητές σας συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Το ενσωματωμένο σύστημα Portable Audio Enhancer θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ήχου των τραγουδιών που βρίσκονται αποθηκευμένα στις φορητές αυτές συσκευές.

Το Bravia Theatre RHT-G900 είναι βασισμένο στο μοντέλο RHT-G800, το οποίο έχει κατακτήσει βραβείο iF Design για τη σχεδίασή του, το κομψό RHT-G900 μοιάζει με μια υψηλής ποιότητας βάση τηλεόρασης, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και γυάλινη άνω επιφάνεια. Στο εσωτερικό της συσκευής δεσπόζει ένα πλήρες σύστημα ήχου 5.1 καναλιών συνολικής ισχύος 470W, το οποίο ενσωματώνει τη τεχνολογία S-Force PRO Front Surround για τη δημιουργία μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται να γεμίζετε το χώρο σας με ηχεία και καλώδια –απλές, καθαρές, κομψές γραμμές και εκπληκτικός ήχος surround.

Επιπλέον, η τεχνολογία Bravia Sync καθιστά δυνατό το χειρισμό ενός πλήρους συστήματος – συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, τηλεόραση Bravia και ηχοσύστημα surround – από ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ τρείς είσοδοι HDMI τροφοδοτούν την τηλεόραση με ήχο και εικόνα από το σύστημα ήχου. Για παράδειγμα, με το πάτημα του κουμπιού ‘play’ στο τηλεχειριστήριο, όλες οι συσκευές του συστήματός σας θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα, η αναπαραγωγή της ταινίας σας θα ξεκινήσει άμεσα, με ήχο surround που πραγματικά σας περιβάλλει. Το μοντέλο RHT-G900 είναι συμβατό με τις τελευταίες συσκευές αναπαραγωγής και τηλεοράσεις που υποστηρίζουν ανάλυση 1080p Full HD προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Εντούτοις, το μοντέλο Bravia Theatre RHT-G1500 διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το RHT-G900, αλλά αποτελεί μια μεγαλύτερη σε μέγεθος μονάδα, σχεδιασμένη για τηλεοράσεις Bravia με διαγώνιο από 46 ως 52 ίντσες.

Τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα το Μάιο από τα καταστήματα Sony Centre, από καταστήματα λιανικής πώλησης και online, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sony Style. Η τελική ενδιεκτικτική τιμή λιανικής εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στα 1000 ευρώ για την Bravia Theatre RHT-G900 και στα 1500 ευρώ για την Bravia Theatre RHT-G1500.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v