Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000: (Ξεκούραστη) εργασία και χαρά

Μία νέα σειρά περιφερειακών συσκευών με κοινό χαρακτηριστικό την έμφαση στην εργονομία, από την οποία ξεχωρίζει το πολυλειτουργικό πληκτρολόγιο Natural Ergonomic Desktop 7000, πρόκειται να λανσάρει η Microsoft φέτος το καλοκαίρι.
Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000: (Ξεκούραστη) εργασία και χαρά
του Πάρη Καπράλου

Η Microsoft έκλεισε 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της πληροφορικής και με αυτή την αφορμή λάνσαρε μία σειρά από περιφερειακές συσκευές οι οποίες έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την έμφαση στην εργονομία. Ανάμεσα τους ξεχωριστή θέση κατέχει το πολυλειτουργικό πληκτρολόγιο με όνομα Natural Ergonomic Desktop 7000.

Το πληκτρολόγιο έρχεται παρέα με ένα ποντίκι και είναι ασύρματο. Συγκεκριμένα τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το ποντίκι θα συνδεθούν με τον υπολογιστή σας με τη χρήση Bluetooth. Η ιδιαιτερότητα του πληκτρολογίου είναι ο επιστημονικός σχεδιασμός του.

Διαθέτει μια σειρά από εργονομικά χαρακτηριστικά για πιο άνετη πληκτρολόγηση, όπως φυσική κλίση για τα δάχτυλα, με την καλύτερη τοποθέτηση των δακτύλων, καμπύλη 14 μοιρών για λιγότερη πίεση στους καρπούς, άνοιγμα 12 μοιρών για πιο φυσική θέση των καρπών, αποσπώμενο εξάρτημα που ανασηκώνει το πληκτρολόγιο προς τα εμπρός κατά 7 μοίρες, για πιο γρήγορη και ξεκούραστη πληκτρολόγηση.

Συνοδεύεται από ένα ποντίκι με προσωπικότητα, ο πρωτοποριακός εργονομικός σχεδιασμός του οποίου κάνει χρήση ειδικών υλικών προκειμένου να κρατάει το χέρι σε μια ξεκούραστη, φυσική θέση, για πολλές ώρες παραγωγικής εργασίας χωρίς προβλήματα και πόνους.

Παράλληλα, προσφέρει Instant Viewer -για να δείτε όλα τα ανοιχτά σας παράθυρα στην οθόνη, Scrolling τεσσάρων κατευθύνσεων, Μεγεθυντικό φακό (Magnifier) για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία που θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού, πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία Microsoft High Definition Laser για μεγαλύτερη ακρίβεια, καλύτερη ανταπόκριση και ομαλότερη χρήση.

Η συσκευασία των δύο προϊόντων είναι κοινή και περιέχει ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και ένα ειδικό προσαρμογέα που τοποθετείται σε θύρα USB του υπολογιστή σας, προκειμένου αυτός να επικοινωνεί ασύρματα με τις συσκευές. Επίσης περιέχεται αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης το οποίο δίνει έμφαση στην υγιεινή χρήση του πληκτρολογίου.

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς που διαθέτουν περιφερειακά και αξεσουάρ υπολογιστών το καλοκαίρι. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) για τη συσκευασία είναι 119,99 €.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v