Stylus DX9400F: Γολιάθ σε μέγεθος και τιμή Δαυίδ

Ένα πολυμηχάνημα που "τα κάνει όλα και συμφέρει" παρουσίασε πρόσφατα η Epson σε entry level σειρά, σηματοδοτώντας τη νέα τάση για παροχή επαγγελματικών διευκολύνσεων σε καταναλωτές. Ο Stylus DX9400F αποτελεί ιδανική λύση 4-σε-1 για το σπίτι και το μικρό γραφείο.
Stylus DX9400F: Γολιάθ σε μέγεθος και τιμή Δαυίδ
του Πάρη Καπράλου 

Το μηχάνημα διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων για γρήγορη σάρωση, αντιγραφή και φαξ πολλαπλών σελίδων, ενώ με την οθόνη LCD 6,3 cm μπορεί να γίνει εκτύπωση, αντιγραφή και αποστολή φάξ χωρίς την χρήση Η/Υ. Χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά μελανιών DURABrite Ultra Ink της Epson, παρέχοντας κείμενο εφάμιλλο των εκτυπωτών laser και γυαλιστερές φωτογραφίες, και εκτύπωση ανθεκτική στο νερό, στις μουτζούρες και στο ξεθώριασμα. Είναι επίσης οικονομικός, καθώς χρησιμοποιεί ανεξάρτητα μελάνια.

Ο αυτόματος τροφοδότης μπορεί να δεχτεί μέχρι 30 σελίδες εγγράφων σε Α4 μέγεθος, ενώ μία μεγάλη ποικιλία από λειτουργίες μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να παρεμβάλλεται Η/Υ.

Συγκεκριμένα, το μηχάνημα μπορεί να εξασφαλίσει σε όσους το επιλέξουν φωτογραφική εκτύπωση χωρίς Η/Υ μέσω κάρτας μνήμης ή μέσω μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής PictBridge, αφού διαθέτει τόσο ειδικές υποδοχές για τις κάρτες μνήμης, όσο και σύνδεση συμβατή με το πρωτόκολλο PictBridge που επιτρέπει την απευθείας σύνδεση μίας φωτογραφικής μηχανής.

Η οθόνη LCD 6.3 cm θα εξασφαλίσει τη δυνατότητα εύκολου χειρισμού του μηχανήματος μέσα από εύχρηστα μενού εντολών, χωρίς να απαιτείται ο χειρισμός του από Η/Υ. Οι λειτουργίες της αντιγραφής, εκτύπωσης, της αποστολής φαξ μπορούν να γίνουν απρόσκοπτα με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα, η συσκευή δίνει έμφαση στην οικονομία αναφορικά με το κόστος χρήσης. Ειδικότερα προβλέπει οικονομική εκτύπωση μέσω 4 ανεξάρτητων μελανιών, αποστολή φαξ με υψηλή ταχύτητα ασπρόμαυρα και έγχρωμα και δυνατότητα εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας - εκτυπώστε έως και 32 σελίδες το λεπτό, ασπρόμαυρες και έγχρωμες.

Ως Σαρωτής και Αντιγραφικό, το μηχάνημα προσφέρει ανάλυση σάρωσης 1200 x 2400 dpi., επαρκή για τις περισσότερες εργασίες –ακόμα και με φωτογραφίες- που μπορεί να θελήσει να κάνει κάποιος μη επαγγελματίας φωτογράφος.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και διατίθεται στην ενδεικτική λιανική τιμή των 129 €, η οποία περιλαμβάνει και ΦΠΑ 19%.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v