Sony-Ericsson MBS-100: Μουσική παντού και πάντα

Θέλετε να ακούτε μουσική από το κινητό σας αλλά δεν έχετε βρει ακόμα την κατάλληλη φορητή συσκευή αναπαραγωγής; Η Sony-Ericsson δημιούργησε για εσάς το φορητό bluetooth ηχείο MBS-100 που πραγματικά σας λύνει τα χέρια.
Sony-Ericsson MBS-100: Μουσική παντού και πάντα
του Πάρη Καπράλου

Φτιάξατε επιτέλους τη συλλογή μουσικής των ονείρων σας στο νέο σας κινητό, το οποίο έχει επαρκή μνήμη για να χωρέσει τη μισή δισκοθήκη σας. Θέλετε όμως πράγματι να ακούτε μουσική μονάχα από το κινητό σας, όσο καλό κι αν είναι αυτό; Πιθανόν ναι, διότι τη φορητότητα που διαθέτει δεν μπορείτε να την έχετε με καμία συσκευή αναπαραγωγής η οποία δεν χρησιμοποιεί ακουστικά. Και είναι πολλές οι στιγμές εκείνες που θα θέλατε να έχετε μεν μουσική σε μια φορητή συσκευή, αλλά να μην είστε υποχρεωμένοι να φοράτε ακουστικά. Μία πολύ καλή λύση έρχεται να προτείνει η Sony Ericsson.

Δε λέω, το design πάντα θα παίζει το ρόλο του. Ωστόσο η συσκευή αυτή θα σας μαγέψει για την ευκολία της και τη φορητότητα της, κοντολογίς το κριτήριο για την απόκτηση της είναι η ευκολία μεταφοράς και η ποιότητα του ήχου. Χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, το φορητό Bluetooth ηχείο MBS-100 της Sony-Ericsson είναι έτοιμο να σας παρασύρει στο ρυθμό της μουσικής όποτε σας έρθει η διάθεση. Ακούστε ασύρματα τα τελευταία downloads που έχετε στο τηλέφωνό σας ή τη μουσική συλλογή του υπολογιστή σας, μέσω του MBS-100, χρησιμοποιώντας τη θύρα εισόδου 3.5 mm.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth -η οποία δεν σας λύνει απλώς τα χέρια αλλά κάνει τις συσκευές σας να μιλούν μεταξύ τους χωρίς το περιορισμό των καλωδίων, σε απόσταση έως 10 μέτρα- η συσκευή είναι συμβατή όχι μόνο με κινητά Sony Ericsson αλλά και με Bluetooth συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 100 x 100 x 100 mm, η εμβέλεια της 10 m και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής βρίσκεται στα 60 ευρώ. Η συσκευή διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v