Philips: Ένας πολύχρωμος κόσμος σπίτι σας

Αν πάντα θέλατε χρώμα στο σπίτι σας αλλά διστάζατε να βάψετε τους τοίχους, η λύση έρχεται δια χειρός Philips. Μία μικρή συσκευή φωτισμού, με τεχνολογία LED, δίνει στο χώρο όποιο χρώμα ταιριάζει με τη διάθεσή σας, ανάμεσα σε 16 εκατομμύρια επιλογές, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Philips: Ένας πολύχρωμος κόσμος σπίτι σας
του Πάρη Καπράλου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ θα θέλαμε να έχουμε χρώμα στον προσωπικό μας χώρο φοβόμαστε να βάψουμε τους τοίχους πολύχρωμους. Γιατί αν το βαρεθούμε γρήγορα; Αν τελικά θελήσουμε να αλλάξουμε το χρώμα; Αν χρειαστούμε τα έξοδα της ανακαίνισης για να επαναφέρουμε το σπίτι μας να μοιάζει με σπίτι και όχι με παιδική χαρά;

Αν αλλάξει η διάθεση μας; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ για πολλά χρόνια ζήλευα τα smart lights των συναυλιών και των shows που με τη χρήση ιδιαίτερα δυνατών φωτεινών φίλτρων είναι σε θέση να αλλάζουν χρώμα στον χώρο, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ικανή να μεταστρέψει την ψυχική διάθεση. Μία συσκευή της Philips μας κλείνει το μάτι και μας λέει: Do this at home!

Αν θέλετε να δείτε το ζήτημα κυνικά, πρόκειται απλά για μια συσκευή φωτισμού. Ωστόσο αυτός είναι ένας πολύ πεζός τρόπος να δείτε το ζήτημα. Διότι αυτή η συσκευή φωτισμού μπορεί να αποδώσει συνδυασμούς χρωμάτων στους οποίους μόνο η φαντασία σας είναι το όριο. Μεταμορφώστε τον χώρο σας και κάντε τoν να ακολουθεί την διάθεσή σας. Η Phillips δημιούργησε έναν νέο τρόπο για να δώσει ενδιαφέρον στον χώρο σας, με το εντυπωσιακό μοντέλο LivingColors.

Η «μαγική» σφαίρα της εταιρείας ενσωματώνει προηγμένη LED τεχνολογία απευθείας από τα πανάκριβα panel της γκάμας τηλεοράσεων Ambilight, η κομψή αυτή διάφανη σφαίρα χαρίζει μοναδική ατμόσφαιρα μόλις την θέσετε σε λειτουργία. Κάθε φωτιστικό LivingColors έχει την δυνατότητα να αναπαράγει μέχρι και 16 εκ. διαφορετικά χρώματα, η επιλογή των οποίων ρυθμίζεται εύκολα μέσα από το ασύρματο τηλεχειριστήριο της συσκευασίας, όπως και η έντασή τους (dimmer). Tο τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει μέχρι και 6 διαφορετικές συσκευές, και με αρκετά δυνατό σήμα ώστε να διαπερνά ακόμη και τοίχους.

Η συσκευή κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα της ελληνικής αγοράς, κυρίως σε καταστήματα διάθεσης υπολογιστών και οθονών, και έχει τελική ενδεικτική τιμή με φόρο 155 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v