Epson EMP-TW680: Η μαγεία του κινηματογράφου στο σαλόνι μας

Οι υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές, ο κομψός σχεδιασμός και το ελκυστικό κόστος είναι οι βασικοί λόγοι που θα μας κάνουν να επιλέξουμε το νέο Epson Home Theather για να μεταφέρει τη μεγάλη οθόνη στο σαλόνι μας.
Epson EMP-TW680: Η μαγεία του κινηματογράφου στο σαλόνι μας
του Πάρη Καπράλου

Σας έχουμε μιλήσει συχνά από αυτή τη σελίδα για λύσεις που υπόσχονται να μεταφέρουν την μεγάλη οθόνη στο σαλόνι σας. Και έχουμε κάθε λόγο να συνεχίσουμε να το κάνουμε, καθώς -και εμείς, όπως και οι εταιρείες- διαπιστώνουμε ότι ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που θα επένδυαν στη απόλαυση αυτή. Προτεινόμενο «συστατικό» μιας λύσης hometheater είναι ένας καλός και προπάντων εύχρηστος προβολέας.

Ο EMP-TW680 (LCD) είναι μία σχετικά πρόσφατη προσθήκη στο portfolio της Epson. Με τεχνολογία 3LCD, υψηλή ανάλυση και κοντράστ, και φακό υψηλής διαχωριστικής ισχύος, ο EMP-TW680 προσφέρει εξαιρετικά καθαρές εικόνες αποτελώντας μία από τις πρώτες επιλογές για μια ασυναγώνιστη εμπειρία Home Cinema. Ο βιντεοπροβολέας είναι έτοιμος για λειτουργία High Definition (HD Ready) και ιδανικός για να μεταφέρει λίγη από τη μαγεία του κινηματογράφου στο δικό σας σαλόνι.

Με πανοραμικό φορμάτ 16:9, υψηλή ανάλυση 1280x720 pixels και ψηφιακή θύρα εισόδου HDMI v1.2 για μηδενικές απώλειες στην μεταφορά της εικόνας, προβάλει αληθινό περιεχόμενο High Definition. Ο λόγος αντίθεσης 10.000:1 και η φωτεινότητα 1600 ANSI lumens εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ενώ ο νέος φακός με 1.5x ζουμ προσφέρει καθαρές και ευκρινείς εικόνες, με μειωμένη ανάκλαση χρωμάτων και βελτιωμένη ικανότητα μετατόπισης του φακού (Lens Shift). Οι υψηλές προδιαγραφές συνδυάζονται με τον κομψό σχεδιασμό σε λευκό και γκρι που προσθέτει στυλ στο χώρο.

Ο υψηλός λόγος αντίθεσης (10.000:1), αποτέλεσμα του Auto Iris Optical System της Epson, ελέγχει την ένταση του φωτός της λάμπας προσφέροντας βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου, βελτιωμένες αποχρώσεις του γκρι στις σκοτεινότερες σκηνές, καθώς και προηγμένη ευκρίνεια και καθαρότητα στις φωτεινές σκηνές. Η προσθήκη φακού με δυνατότητα ζουμ 1.5x βελτιώνει περαιτέρω το αποτέλεσμα, ενώ διαθέτει ένα σύστημα 14 υπο-φακών, συμπεριλαμβανομένων δυο ασφαιρικών, οι οποίοι συμβάλουν στη μείωση της ανάκλασης χρωμάτων.

Επίσης, ο EMP-TW680 είναι εφοδιασμένος με φίλτρο Cinema Filter της Epson με επτά χρωματικές λειτουργίες για υψηλής ποιότητας εικόνα ανεξάρτητα από το περιβάλλον, αναπαράγοντας με μεγάλη πιστότητα μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Για παράδειγμα, η λειτουργία "Dynamic" ενδείκνυται για φωτεινά δωμάτια ενώ η λειτουργία "Theatre Black" για πιο σκοτεινούς χώρους. Είναι κατάλληλος ακόμα και για μικρούς χώρους, καθώς μπορεί να προβάλλει σε «οθόνη» μεγέθους 60 ιντσών από απόσταση μόλις 1,8 μέτρων.

Επιπλέον, η τεχνολογία οριζόντιας και κατακόρυφης μετατόπισης του φακού της Epson επιτρέπει την τοποθέτηση του βιντεοπροβολέα σε οποιαδήποτε θέση στο χώρο και την οροφή
, ενώ ο φακός μπορεί να μετατοπιστεί κάθετα κατά 102.3% και οριζόντια κατά 50%, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της προβαλλόμενης εικόνας από οποιαδήποτε γωνία προβολής.

Είναι τόσο εύκολο να προσθέσετε πανοραμικό χρώμα και ευκρίνεια Epson σε οτιδήποτε, από ταινίες και τηλεόραση έως βιντεοπαιχνίδια και ακόμη και φωτογραφίες από τις διακοπές σας. Ο Epson EMP-TW680 σας προσφέρει ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας, αλλά διατηρεί το κόστος χαμηλά με αποτελεσματική χρήση της ενέργειας και εξαιρετική αξιοπιστία.

Ο προβολέας προβάλλει σε ανάλυση 1280 Χ 720 και σε native aspect ratio16:9. Οι φυσικές διαστάσεις του είναι 406 x 310 x 124 mm και το βάρος του 5,2 κιλά. Το επίπεδο θορύβου της συσκευής βρίσκεται στα 26dB και η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής του βρίσκεται στα 799 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v