Sony Ericsson HBH-PV712: Το Bluetooth που έγινε κόσμημα

Με άριστες τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και μοναδική εμφάνιση, που αλλάζει για να ταιριάζει με τις στυλιστικές επιλογές και τη διάθεσή σας, το νέο bluetooth ακουστικό της Sony Ericsson δε χρησιμοποιείται απλώς... Φοριέται!
Sony Ericsson HBH-PV712: Το Bluetooth που έγινε κόσμημα
του Πάρη Καπράλου

Αν με ρωτούσε κανείς αν υπάρχουν αντικείμενα τεχνολογίας με θηλυκό ή αρσενικό χαρακτήρα, θα απαντούσα αρνητικά, διότι το αντίθετο θα αποτελούσε κοινωνική διάκριση. Υπάρχουν όμως αντικείμενα που είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να είναι προσφιλέστερα στο γυναικείο ή το ανδρικό κοινό, όχι αναφορικά με την τεχνολογία που ενσωματώνουν, αλλά λόγω στυλ, άποψης, εμφάνισης και λειτουργικότητας. Το HBH-PV712 της Sony Ericsson ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.

Το HBH-PV712 της Sony Ericsson είναι ένα Bluetooth ακουστικό που ενσωματώνει τη συνήθη για τη Sony Ericsson ποιότητα κατασκευής. Στόχος της συσκευής είναι με απλό τρόπο να προσφέρει αποτέλεσμα αλλά να προσθέτει και στην αισθητική μιας γυναίκας που απλά δεν θέλει να φορά κάτι επειδή είναι χρηστικό, αλλά προτιμά να χρησιμοποιεί κάτι που είναι παράλληλα αισθητικά όμορφο.

Το πλήρες όνομα του είναι «Bluetooth HBH-PV712 Style Edition», αν και το πιθανότερο είναι ότι μπορείτε να το επιλέξετε από τη βιτρίνα του κοντινότερου στον δρόμο σας ενημερωμένου καταστήματος με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, αντί να θυμάστε όλον αυτό τον «σιδηρόδρομο». Η υψηλή απόδοση του ακουστικού με τεχνολογία που εξασφαλίζει άριστη ηχητική απόδοση, συμπεριλαμβανομένου του Digital Signal Processing (SP) και της τεχνολογίας Fast Automatic Volume Adjustment, διασφαλίζει «κρυστάλλινο» και καθαρό ήχο όπου και αν είστε, ενώ τρία άκρως στυλιζαρισμένα αξεσουάρ του σας εγγυώνται ότι θα ξεχωρίζετε, δίνοντυας σας σημαντικές δυνατότητες προσωπικής επιλογής αναφορικά με την εμφάνιση του.

Στη βασική συσκευασία το ακουστικό συνοδευόμουν τρεις «Style-up» προσόψεις, σχεδιασμένες να αποσπώνται με μια κίνηση από το ακουστικό ώστε να μπορείτε να αλλάζετε γρήγορα την πρόσοψη που ταιριάζει στη διάθεση και το ντύσιμό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο κόκκινο με τις ασημένιες λεπτομέρειες, το μαύρο με ασημί, το μωβ με τις κόκκινες λεπτομέρειες και το μεταλλικό μωβ.

Επίσης, στη βασική συσκευασία θα βρείτε μιά λύση μεταφοράς με μορφή κολιέ, επαργυρωμένο και διακοσμημένο με κόκκινες, ασημένιες και μαύρες πέρλες, που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με καθεμία από τις προσόψεις, και διαθέτει μια γρήγορη λειτουργία για τις εισερχόμενες κλήσεις ενώ παράλληλα μπορεί να αλλάξει μορφή για να ταιριάζει με την εμφάνιση σας. Απλά αποσπάστε το και βγείτε έξω.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το μέγεθος του κολιέ έτσι ώστε να ταιριάζει με το ντύσιμο σας και να έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε όταν σας καλέσουν. Τέλος, στη συσκευασία περιλαμβάνεται πουγκί που προσφέρει μια εκλεπτυσμένη λύση μεταφοράς, με σχέδιο που αποτελείται από κύκλους και έντονο κόκκινο. Αρκετά μεγάλο να χωράει το κινητό σας και τα ακουστικά και αρκετά μικρό ώστε να χωράει στην τσάντα σας.

Το ακουστικό έχει βολικές διαστάσεις (61 mm x 18 mm) και μικρό βάρος (14 gr), συμβατότητα με κάθε κινητό τηλέφωνο που διαθέτει Bluetooth, ενώ αποδίδει 15 ώρες ομιλίας και 500 ώρες αναμονής.

Το ακουστικό είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η τελική ενδεικτική τιμή του (συμπεριλαμβανομένου φόρου) βρίσκεται στα 49 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v