MX Air Wireless: Το "ποντίκι" που βρυχάται

Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα άλλα, που προσωμειώνει και αντιστοιχίζει τις κινήσεις σας με εντολές στην οθόνη ακόμη και αν εσείς βρίσκεστε στην άλλη άκρη του δωματίου, είναι η νέα πρόταση στις input devices της Logitech.
MX Air Wireless: Το ποντίκι που βρυχάται
του Πάρη Καπράλου

Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα ποντίκι; Πώς ένα τέτοιο περιφερειακό μπορεί να αποτελέσει πρόταση; «Πολύ εύκολα» είναι η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα και «πολύ δύσκολα» είναι η απάντηση στο πρώτο. Η Logitech, εταιρεία που εξειδικεύεται τα τελευταία 10 χρόνια στην παραγωγή input devices (πληκτρολόγια, ποντίκια, κλπ.) έχει να σας κάνει μία ξεχωριστή πρόταση.

Το MX Air Wireless είναι ένα ποντίκι διαφορετικό από τ’ άλλα, και υπόσχεται να κάνει διαφορετική και την εμπειρία σας μαζί του. Πάνω στην επιφάνεια του γραφείου, η εξελιγμένη laser τεχνολογία σας προσφέρει άμεση απόκριση και ακριβή έλεγχο σε κάθε κίνηση.

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει όμως το Logitech MX Air είναι ότι χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία "Freespace" που σας δίνει την δυνατότητα κυριολεκτικά να...απογειωθείτε. Mε ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης το νέο εντυπωσιακό μοντέλο της Logitech μεταμορφώνει τις φυσικές κινήσεις των χεριών σας στο καλύτερο εργαλείο ελέγχου του δείκτη.

Πάρτε τον έλεχγο στα χέρια σας με λειτουργία "wave & click", ρυθμίστε τον ήχο στα αγαπημένα σας κομμάτια με μια κίνηση δεξιά-αριστερά, ή αλλάξτε τραγούδι με ένα απλό τίναγμα του καρπού σας. Η συσκευή προσωμειώνει και αντιστοιχίζει εντολές επί της οθόνης του υπολογιστή σας με πραγματικά τρισδιάστατες κινήσεις σας.

Με το κορυφαίο design του και την αξιόλογη εμβέλειά του η οποία αγγίζει μέχρι και τα 9m αυτό μπορεί να γίνει από το γραφείο σας ή... από την άλλη πλευρά του δωματίου. Ακόμα, η συσκευή περιλαμβάνει ειδικά χειριστήρια για να χρησιμεύει και εξ αποστάσεως ως τηλεκοντρόλ, για παραμέτρους όπως ο ήχος, η διαχείριση μουσικών αρχείων και βίντεο κ.α.

Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε εκτός από τη συσκευή, προσαρμογέα ασύρματης τεχνολογίας για θύρα USB, ώστε ο υπολογιστής σας να «μιλάει» με το ποντίκι και μιά βάση – φορτιστή, πάνω στην οποία μπορείτε να φορτίζετε το νέο σας απόκτημα. Προς το παρόν η συσκευή κυκλοφορεί μονάχα σε στυλιζαρισμένο μαύρο χρώμα.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του προϊόντος είναι 149 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φόρου και η συσκευή κυκλοφορεί στα σημαντικότερα καταστήματα διάθεσης περιφερειακών υπολογιστών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v