Nokia 8600 Luna Black: Υπό το φως του φεγγαριού

Ο κομψότερος σύντροφος των βραδινών μας εξόδων είναι πολυτάλαντος, κατάγεται από καλή οικογένεια και... χωράει στην τσέπη μας. Το νέο Nokia 8600 Luna ήρθε να γοητεύσει με λάμψη του.
Nokia 8600 Luna Black: Υπό το φως του φεγγαριού
του Πάρη Καπράλου

Μπορεί το αυγουστιάτικο φεγγάρι να μας «τελείωσε» για φέτος το καλοκαίρι αλλά το καλό γούστο βρίσκει πάντοτε διέξοδο ακόμα και στα μικρότερα πράγματα. Το lifestyle κινητό της Nokia με τις κομψές γραμμές που θα αναλάβει να μας παρηγορήσει ονομάζεται 8600 Luna και συνδυάζει τη χρήση γυαλιού και ανοξείδωτου ατσαλιού θυμίζοντας έντονα το χρώμα του φεγγαρόφωτος.

Οι στρόγγυλες γωνίες και οι απαλές γραμμές της συσκευής και ο slide σχεδιασμός με τη γυάλινη πρόσοψη εξωτερικό κρύβει το πληκτρολόγιο και την 2 megapixel κάμερα, ενώ το πληκτρολόγιο φωτίζεται διακριτικά κάτω από γυαλιστερό γυάλινο κάλυμμα. Η ενσωματωμένη μνήμη βρίσκεται στα 128ΜΒ ενώ στην οθόνη του μπορείτε να απολαύσετε εικόνες με 16 εκατομμύρια χρώματα. Η οθόνη έχει διαστάσεις 2 ιντσών και ανάλυσης 240 x 320 pixels, το φωτογραφικό κάδρο αποδίδει ανάλυση 1600x1200 pixels ενώ η κάμερα γράφει και βίντεο.

Το κινητό είναι εξοπλισμένο με ραδιοφωνικό δέκτη FM, MP3 player, Bluetooth, είναι Triband για να μην σας προβληματίσει στα ταξίδια σας, είναι ωστόσο GPRS αλλά όχι κινητό τρίτης γενιάς αποδίδει χρόνο αναμονής μέχρι 240 ώρες, έχει διαστάσεις 107 x 45 x 15.9 mm και βάρος 143 gr, δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας και συγχρονισμού με PC μέσω σύνδεσης με καλώδιο USB.

Επίσης στην αρχική συσκευασία θα βρείτε το καλώδιο σύνδεσης που θα χρειαστείτε για την σύνδεση με τον υπολογιστή σας αλλά και στερεοφωνικά ακουστικά, θήκη μεταφοράς, κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο υποστηρίζει το πρότυπο bluetooth A2DP με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε μουσική και στερεοφωνικά με ειδικά bluetooth ακουστικά συμβατά με αυτό το πρότυπο.

Το Nokia 8600 Luna Black θα το βρείτε στα καλύτερα καταστήματα κινητών τηλεφώνων, ενώ η ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 760 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v