Prada Phone by LG: Όταν η τεχνολογία έχει στυλ

Υψηλή τεχνολογία και high end design είναι δύο χαρακτηρισμοί που θα μπορούσαν να περιγράψουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της LG και της Prada. Ένα κινητό τηλέφωνο με χαρακτήρα, για όσους δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. 
Prada Phone by LG: Όταν η τεχνολογία έχει στυλ
του Πάρη Καπράλου

Θέλετε να ξεχωρίζετε, σας αρέσει τα αντικείμενα που κρατάτε να χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, αλλά δεν θα θέλατε να αγοράσετε ένα πανάκριβο κινητό – κόσμημα διότι πιστεύετε ότι τα κοσμήματα είναι καλό να τα φοράτε εσείς και όχι το κινητό σας; Είσαστε ένα κοινό που δύσκολα ικανοποιείται με τα κινητά που κυκλοφορούν, αλλά από καιρό σε καιρό «λαμπερές» συνεργασίες στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας απαντούν στους προβληματισμούς σας.

Μία από αυτές τις «απαντήσεις» έρχεται με το νέο PRADA Phone της LG: μπορείτε βεβαίως πάντα να το ζητήσετε με το όνομα του (KE850), ωστόσο το απλό ξόρκι «το κινητό της Prada» αρκεί στα περισσότερα καταστήματα ώστε ο πωλητής, χαμογελώντας να σας φέρει το νέο σας κινητό.

Η LG Electronics και η Prada αποφάσισαν να συνεργαστούν συμβάλλοντας στη συνεργασία ό,τι ξέρουν να κάνουν καλύτερα: τεχνολογία και υψηλό design. Το PRADA Phone by LG (KE850) έχει ήδη σημειώσει υψηλές πωλήσεις σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία με τον κομψό σχεδιασμό του. Το κινητό λειτουργεί εξολοκλήρου εκμεταλλευόμενο οθόνη αφής, διαθέτει πλούσιο προεγκατεστημένο περιεχόμενο, πολλά αξεσουάρ στην αρχική συσκευασία, ποικίλα ring tones και δερμάτινη θήκη.

Μια extra-wide LCD οθόνη μεγιστοποιεί το οπτικό αποτέλεσμα, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει βασικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, όπως η 2 megapixel camera με φακό Schneider-Kreuznach, το video player και η δυνατότητα προβολής εγγράφου. Τα εικονίδια στην πρόσοψη του κινητού εξαφανίζονται όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται παρουσιάζοντας έτσι ένα αναλλοίωτο και απόλυτα μαύρο εξωτερικό περίβλημα.

Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά λεπτό, μόλις 12mm (συνολικές διαστάσεις 98.8 × 54 × 12 mm), παρόλα αυτά διαθέτει μια ευρεία γκάμα multimedia λειτουργιών, όπως το MP3 Player και μια multitasking λειτουργία για το messaging, ενώ διαθέτει επίσης μια εξωτερική υποδοχή για μνήμη, επιτρέποντας έτσι στο χρήστη να αυξήσει τη χωρητικότητα για εικόνες, μουσική και film clips.

Τέλος το κινητό διαθέτει Document Viewer, που σας επιτρέπει να ανοίγετε τα περισσότερα αρχεία κειμένου που θα σας σταλούν (ppt, doc, xls, pdf, txt ), είναι Tri-Band (900/1800/1900), 2Mpixels CMOS Camera και LED Flash, ενώ με την χρήση του Bluetooth 2.0 θα μπορέσετε να μεταφέρετε γρήγορα τα δεδομένα που επιθυμείται σε κάποια άλλη συσκευή. Βεβαίως εφόσον επιθυμείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να προτιμήσετε την σύνδεση μέσω καλωδίου με την θύρα USB 2.0. Μοναδικό μειονέκτημα του τηλεφώνου το γεγονός ότι δεν είναι 3G.

To PRADA Phone by LG ήδη διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα στην τελική τιμή των 600 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v