Sony CDX-A360 CD tuner: Για στυλάτες σοφερίνες

Ενα cd tuner αποκλειστικά για γυναίκες; Η Sony έφτιαξε ένα CD tuner αποκλειστικά για τις οδηγούς και τα στοιχεία των πωλήσεων δείχνουν να επιβραβεύουν την πρωτοβουλία της. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση και οι άριστες ηχητικές του επιδόσεις κάνουν το CDX-A360 να ξεχωρίζει.
Sony CDX-A360 CD tuner: Για στυλάτες σοφερίνες

του Πάρη Καπράλου

Μπορεί η ιδέα της Sony να λανσάρει ένα CD tuner αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες να φανεί παράδοξο σε ορισμένους ωστόσο οι αριθμοί επιβραβεύουν την εταιρεία για τις επιλογές της καθώς τα κορυφαίου σχεδιασμού ηχοσυστήματά της για αυτοκίνητα έχουν πωληθεί κατά 44% σε γυναίκες το τελευταίο εξάμηνο...

Το νέο CD tuner μάλλον δεν θα οξύνει τις οδηγικές σας ικανότητες, ίσως μάλιστα σας αποσπάσει τη προσοχή με την εμφάνιση του. Πραγματικό χάρμα οφθαλμών, αλλά παρόλα αυτά είναι μία αξιόλογη πρόταση ως ηχοσύστημα, με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές.

Συγκεκριμένα το νέο μοντέλο ονομάζεται CDX-A360 CD tuner, έχει ασημί φινίρισμα (η κατασκευάστρια το ονομάζει liquid silver), έχει εναλλάξιμο φωτισμό και διαθέτει ειδική είσοδο διασύνδεσης άλλων συσκευών (π.χ. MP3 player) στην πρόσοψή της.

Παράλληλα, το χρώμα του φωτισμού της πρόσοψης μεταβάλλεται από πράσινο σε πορτοκαλί με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο φωτισμός αυξομοιώνεται κατά την διάθεση σας, κυρίως με στόχο να μην σας αποσπά την προσοχή όταν οδηγείτε νύχτα.

Το σύστημα έχει την δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων με αρχεία MP3, WMA ή ATRAC, για τα οποία μπορεί να εμφανίζει πλήρη στοιχεία, όπως τον τίτλο του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ στην εύκολη στην ανάγνωση οθόνη του.

Το CDX-A360 είναι εξοπλισμένο με 4 κανάλια των 50W ισχύος S-MOSFET, ενώ ο ανθεκτικός μηχανισμός DRIVE-S της Sony εξασφαλίζει την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας CD και ραδιοφωνικών σταθμών χωρίς προβλήματα.

Εξοπλισμένο με έξοδο προ-ενίσχυσης, σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε την ένταση του ήχου με τη βοήθεια εξωτερικού ενισχυτή και subwoofer, τα οποία ωστόσο διατίθενται ξεχωριστά, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένα για το μοντέλο. Οι επιδόσεις του CDX-A360 είναι εκπληκτικές σε όλα τα επίπεδα έντασης ήχου, από ένα ”ψίθυρο” ως την πλήρη ισχύ του.

Την συσκευή συνοδεύει τηλεχειριστήριο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ενώ η πρόσοψη του είναι αποσπώμενη, ώστε η συσκευή να σας παραμείνει πιστή και να μην ενδώσει στα θέλγητρα του πιθανού διαρρήκτη του αυτοκινήτου σας.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαϊου και η τελική της ενδεικτική τιμή προσδιορίζεται στα 149 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v